FutsalHungary: Magabiztos Kinizsi siker

A futsalhungary.hu is megírta a pénteki NB I-es mérkőzésünket:

Magabiztos Kinizsi siker
A foghíjas hazaiak remek játékkal tartották otthon a három pontot


DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - RUBEOLA FC CSÖMÖR 4-1 (1-0)
Dunakeszi, 650 néző
Játékvezetők: Kovács G., Moldván, Gál

Kinizsi: Tóth Gy. - Kun, Temesi, Varga, Kovács
Cserék: Hegedűs, Szabó, Takács, Bota, Szlifka
Edző: Fehér Zsolt

Csömör: Lakos - Tvaruska, Smeló, Póta, Dénes
Cserék: Horváth G. - Horváth B., Tősér, Maruzsi, Érsek T., Jenei, Nagy, Simon, Baranyai, Schrancz,
Edző: Jávor István

Sárga lap: Varga , Takács illetve Tvaruska, Horváth B., Nagy, Schrancz

Gólszerzők: Takács (2), Kun, Temesi illetve Simon

Rengeteg hiányzója volt a hazai csapatnak, így a megszokott csapatból mindössze hat mezőnyjátékos állt Fehér Zsolt rendelkezésére, így az utánpótlás csapatból kellett feltölteni a keretet, míg a Csömör legjobb összetételében érkezett. Ezek fényében a vendégek előtt hatalmas lehetőség adódott, a három pont megszerzésére, de mint utóbb kiderült, nem tudtak élni vele.
A Kinizsi irányította a mérkőzést, és az ő akaratuk érvényesült, de gólt nekik sem sikerült szerezni. Javarészt mezőnyjáték folyt a pályán, kiváló kapusteljesítmények mellett. A félidő hajrájában megtört a jég, és a hazaiak megszerezték a vezetést takács révén, így szünetben náluk volt az előny.
Fordulás után góllal nyitott a vendéglátó. Kun duplázta meg az előnyüket. A csömöriek nem estek kétségbe, és néhány percen belül szépítettek Simon Péter révén, de ezzel el is lőtték minden puskaporukat. A folytatásban már csak a Keszi szerzett gólt. A félidő derekán ismét kettőre növelték az előnyt. Ismét takács talált be. A hazaiak a biztos előny tudatában remekül tartották a labdát. A hajrára a vendégek levitték a kapust, de még így sem sikerült betalálni, sőt. A 38. percben Temesi szerzett labdát, és passzolt az üres kapuba, eldöntve a találkozót.
A hazaiak minden dicséretet megérdemelnek, mert ilyen tartalékosan, okos, taktikus játékkal, megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Fehér Zsolt : - ilyen az, amikor csupa nagybetűvel írják azt, hogy CSAPAT.

Póta Balázs : - Nagyszerű érzés volt ilyen hangulatú találkozón játszani. Ami viszont magát a mérkőzést illeti mar csalódottsággal tölt el. Az adódó lehetőségeinket nem használtuk ki, míg az ellenfél ezt megtette. Úgy érzem hogy saját magunk ellenfelei vagyunk, amíg nem leszünk csapat és egymás biztatása helyett csak egymást szidjuk, addig nem fogunk pontot szerezni, pedig egy jó csapat lehetnénk. Gratulálok az ellenfélnek, h ilyen foghíjasan is tudtak győzni!