Gödre látogatunk, ma este 21:30-tól Csakacsel-Kinizsi

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 6. fordulójában igen nehéz és egyben pikáns mérkőzés vár csapatunkra. Szente Tamás vezette ifjaink a gödi Balázsovits János Sportcsarnokban a veretlen Csakacsel SE vendégeként lépnek pályára. A 21:30-kor kezdődő találkozó abból a szempontból igen különleges lesz, hogy a hazaiak keretében szép számban található olyan játékos, aki felnőtt vagy utánpótlás szinten a Kinizsi mezét is viselte. A következő pár sorban a mai mérkőzéssel foglalkozunk.

Fiatal csapatunk neve mellé az első öt fordulóban két győzelem és három vereség került, ennek következtében hat szerzett ponttal a 7. helyről várjuk a ma esti újabb játéknapot. Az elmúlt fordulóban, a dobogós Üllő elleni 7-5-ös vereséggel elvesztettük hazai százszázalékos mérlegünket. A srácok egyik találkozón sem játszottak alárendelt szerepet, ami azért örömteli, mert az elmúlt fordulókban a csoport élmezőnyébe tartozó csapatai voltak az ellenfeleink. Reméljük, ez a tendencia folytatódik a veretlen Csakacsel ellen is. Természetesen kisebb, olykor nagyobb hibák még előfordulnak, de ez várható is volt egy ilyen fiatal átlagéletkorú csapat esetében. Dolgozunk tovább, a befektetett munkával és az egyre gyűlő tapasztalatokkal ezek a hibák csökkenni fognak, és ez előbb utóbb az eredményeken is meg fog látszani! Házi góllövőlistánkat hat góljával Skulka Botond vezeti, őt követi az öt találatot jegyző Verhoczki László, míg a dobogó harmadik fokán az egyaránt három-három gólt számláló Simon Viktor-Velez Donát duó osztozik. Ma este a 17 éves Mladoniczki Márk és a 16. születésnapját a napokban ünneplő Kohári Levente személyében újabb két U18-as fiatal növendékünk debütál a felnőttek között.

A Csakacsel SE kiválóan kezdte az idényt: a csapat az első négy játéknapon, a Tolna VFC (6-2), az AC Villám (16-0), a Főnix ISE-Gödöllő (5-4) és az SK Tóalmás (9-3) ellen is kivétel nélkül begyűjtötte a három pontot. Simon Péter fiai hibátlan mérlegüket az előző fordulóban, a Vác elleni, idegeli döntetlennel (5-5) veszítették el, így a társaság továbbra is veretlen (akárcsak a váci különítmény), az eddig megszerzett 13 pontjával a második helyről várhatja a késő esti sípszót, egy ponttal lemaradva a listavezető, egy mérkőzéssel többet számláló Vác mögött. A házigazdák oldalán több ismerős névvel is találkozhatunk: Bota Márk, Frech Attila, Makk Levente, Simon Bence, Simon Péter és Szenyita László felnőtt, míg Gáspár Bence, Horváth Dániel, Kavocska Balázs, Kerti Dániel és Szőke István utánpótlás szinten viselte klubunk színeit. A csapat házi góllövőlistáját a 11 gólos Kanalas László vezeti, őt követi két 5 találatos játékos Járóka Richárd és Vadászi Edward személyében, majd két egykori Dunakeszi-játékos jön a sorban: Makk Levente és Simon Bence is 4 alkalommal talált ebben a szezonban az ellenfelek hálójába.

A ma este főszereplői bajnoki mérkőzésen eddig nem találkoztak egymással. A késői kezdési időpont ellenére várunk Benneteket sok szeretettel a gödi Balázsovits János Sportcsarnokba. Segítsük együtt fiainkat, éljünk át közösen egy újabb kiválónak ígérkező futsal-estét! 21:30-kor találkozzunk Gödön! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
181024_Csakacsel_DK_tabella

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 6. forduló:
CSAKACSEL SE - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Göd, Balázsovits János Sportcsarnok
2018. október 24. (szerda), 21:30

A forduló többi találkozója:
181024_Csakacsel_DK_menetrend