Győzelem a csúcsrangadón, Kinizsi-PAFC 6-4 (videó)

Péntek este csapatunk utolsó mérkőzését is lejátszotta a Férfi Futsal NB II Közép csoportjában. Biczi Gábor vezette csapatunkra zárásképp a szezon egyik, ha nem a legnehezebb erőpróbája várt, hiszen a kiváló játékerőt képviselő Piliscsabai AFC-Mitre csapata érkezett Dunakeszire. A végig jó hangulatú, színvonalas összecsapáson a szép számú publikum 6-4-es Kinizsi-győzelemnek lehetett szemtanúja. Azaz oldalon Kun Gábor duplázott, Somorai Attila, Bita László, Temesi Norbert és Szikora Levente egyszer volt eredményes, míg a vendég csapat góljait a két-két találatig jutó Hajnal Róbert és Déri Csaba szerezték.

Utolsó alapszakasz-béli mérkőzésünk összefoglalója:A sikernek tevékeny részese volt kiváló formát mutató kapusunk, Takács Zoltán, aki több alkalommal bravúrt bemutatva óvta kapunkat a góltól. Bita László ismét betalált, így 48 góljával vezeti a góllövőlistát az utolsó játéknapot megelőzően, ám hetesünk emellett még egy egyedülálló sorozatot magáénak tudhat: a tavaszi szezon összes találkozóján eredményes volt! Csapatunk a szezont veretlenül zárta hazai környezetében, 14 összecsapásunkból 13-at megnyertünk, csupán a Vác tudott elvinni egy bajnoki pontot a Radnótiból!

Győzelmünknek köszönhetően 70 ponttal zárjuk az alapszakaszt, ami legrosszabb esetben második pozíciót jelent majd, de van esélyünk a csoport bajnoki címére is, ez a PEAC eredményeitől függően dől majd el (ha a Pécsiek a Garvittax és a PAFC elleni találkozóikon maximum 3 pontot szereznek, akkor az élen végzünk). Köszönjük szurkolóink egész alapszakaszon át tartó támogatását, péntek este is óriási hangulatot varázsoltatok a Radnótiba, nagyban hozzájárulva ezzel sikerünkhöz!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!