Győzelem a fordulatos rangadón, Kinizsi-Csenger 6-4 (video)

A Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 18. fordulójában rangadó várt felnőtt csapatunkra. Kénoszt Ferenc fiai a Csenger Futsal csapatát láttak vendégül a Radnótiban. Szatmári barátainkkal egy igen változatos találkozót játszottunk, mely végül 6-4-es Kinizsi-sikerrel zárult. Góljainkat két duplázónk, Vincze és Bita, valamint Temesi és Szente szerezték, míg a csengeri találatok a három gólig jutó Pankotai illetve Rigó nevéhez fűződtek. Sikerével csapatunk a tabella második helyén áll, hátrányunk 5 pont az egy meccsel többet számláló, listavezető Kazincbarcikával szemben. Szatmári barátainknak sok sikert kívánunk a bajnokság folytatására.

A mérkőzés összefoglalója:

A következő napokban sűrűn lépnek pályára kedvenceink: a következő hazai bajnoki már itt is van a nyakunkon, hiszen február 2-án (péntek) a 13. fordulóból elhalasztott, MVFC II. Berettyóújfalu elleni hazai bajnoki kerül pótlásra a Radnótiban. A találkozó a szokásostól eltérően, 19 órakor veszi kezdetét!

A jövő héten további két mérkőzés szerepel csapatunk menetrendjében: február 5-én (hétfő) az UFC Gyömrő csapatának vendégei leszünk 21 órától a Gyömrői Sportcsarnokban, majd február 9-én (péntek) újra a Radnótiba várunk majd minden futsal-fanatikust, amikor csapatunk a ScoreGoal Kecskemét alakulatát látja vendégül 20 órától. Sok szeretettel várunk mindenkit, szurkoljunk közösen kedvenceinknek, hogy Temőék sikeresen, sok-sok pontot szerezve zárják az előttünk álló bő egy hetet! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

http://futsalhungary.hu/merkozes/?itemId=1281090

A mérkőzés jegyzőkönyve:
180126_DK_Csenger_jegyzokonyv

A forduló eredményei:
180126_DK_Csenger_eredmenyek

A bajnokság állása:
180126_DK_Csenger_tabella