Győzelem a szomszédvári derbin: Kinizsi - Göd 8-0 (összefoglaló)

A pénteki napon újabb NB II-es bajnoki mérkőzésnek adott otthont a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka, listavezető csapatunkra igazi szomszédvári rangadó várt a hétvége kezdetén, hiszen kedvenceink a Gödi SE csapatát látták vendégül a Közép csoport 10. fordulójában. A találkozón két játékosunk, Szikora Levente és Temesi Norbert is 100. alkalommal lépett pályára, így Klubunk történetének Ők lettek az első századosai. Csapatunk szép játékkal, kapott gól nélkül hozta le a találkozót, melyet 8-0-s sikerrel zártunk. Kun Gábor történelmet írt, hiszen az utolsó fordulóban beállította Horváth Ferenc 121 gólos rekordját, míg a pénteki találkozón stílusosan, 5 gólt szerezve lett Klubunk történetének legeredményesebb játékosa. Kuncin kívül Temesi Norbert is szépen jubilált, Temő két gól jegyzett. Rajtuk kívül Monspart László iratkozott fel még a góllövőlistára.
Fiaink sikerükkel továbbra is vezetik a Közép csoportot két hétfőn pályára lépő riválisunk, a jelenleg 3 ponttal mögöttünk álló Vác, valamint a pillanatnyilag 4 egységgel kevesebbet számláló SZTE EHÖK előtt. Folytatás pénteken este 20:30-kot, amikor kedvenceink a Tolna-Mözs csapatához látogatnak.

A mérkőzés összefoglalója:A találkozó elején, a 4. percben sikerült vezetést szereznünk, ekkor egyik jubilálónk, Temesi Norbert talált Petróczi Tamás kapujába. A félidő derekához közeledve mindkét oldalon akadtak lehetőségek, gólokat azonban fiaink étek el, Kun Gábor 12. és 14. percben szerzett találataival 3 gólos, megnyugtató előnnyel érkeztünk a játékrész hajrájához, ahol ismét két találatot jegyeztünk, a 19. percben Monspart László, egy percre rá Kun Gábor volt eredményes, így ötgólos hazai előnnyel fordultak a csapatok.
A második félidő eleje nem hozott újabb találatot, a következő gólra a félidő közepéig, a 9. percig kellett várni, ekkor ismét Kun Gábor volt eredményes, így már 6-0-ra vezettek fiaink. A hajrában még két gólt sikerült szereznünk, a 36. percben Kun Gábor passzát Temesi Norbert váltotta gólra, két percre rá a szerepeket felcserélték Temőék, ekkor Temesi Norbert szolgálta ki az 5. gólját szerző Kun Gábort. Az utolsó percekben is kínálkozott lehetőség mindkét kapu előtt, ám előbb Petróczi Tamás, majd Szekeres Attila is bravúrral védett, így maradt a 8-0-s eredmény, melynek köszönhetően kedvenceink továbbra is vezetik az NB II Közép csoportját a Vác és a Szeged csapatai előtt. A következő fordulóban idegenbe utaznak fiaink, pénteken este 20:30-as kezdéssel Tolnára látogatnak Szikora Leventéék a Tolna-Mözs csapatához. Reméljük, a srácok megőrzik hibátlan idegenbeli mérlegüket, és újabb 3 ponttal gazdagodva térnek haza.
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 10. forduló:
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - GÖDI SE FUTSAL 8-0 (5-0)
Dunakeszi, 2014. november 21, 20:00
Vezette: Varga László, Palásti Krisztián, Molnár László

Kinizsi: Hegedűs Ferenc - Kun Gábor, Szikora Levente (C), Monspart László, Temesi Norbert
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Somorai Attila
vezetőedző: Biczi Gábor

Gödi SE: Petróczi Tamás - Varga Márton, Szlifka János, Martonos Attila Lóránd, Nábelek Görgy (C)
cserék: Szalai Dániel, Görbe Tibor, Galla Gábor
vezetőedző: Nábelek György

Gólszerzők: Kun Gábor 5, Temesi Norbert 2, Monspart László