Harmadik téli érkezőnk Szabó Bence

Folytatjuk új igazolásainkat bemutató sorozatunkat, a mai részben téli harmadik érkezőnkkel, a keddi bajnokin remek produkcióval, három góllal bemutatkozó Szabó Bencével foglalkozunk.

Harmadik téli igazolásunk, Szabó Bence a Rubeola FC Csömör csapatától érkezett a Dunakeszi Kinizsi kötelékébe. A 20 éves játékos 2015 októbere óta tartozott a Tigrisek családjába. A 2016/2017-es szezonban tagja volt a sárga-feketék I. osztályú U17-es és I. osztályú U20-as csapatának is. A Keleti csoportban a fiatalabb korosztállyal negyedik, míg az idősebbek között a harmadik helyen zárt. Az elmúlt idényben az I.osztályú U20-as bajnokság Keleti csoportjában Krizsán Györggyel egy csapatban szerepelve az 5. helyen zártak. Bence csömöri színekben összesen 27 utánpótlás mérkőzésen lépett pályára, ezeken 9 találatot szerzett. A jó képességekkel megáldott fiatalember csapatunk színeiben át is esett már a debütáláson, amely igen emlékezetesre sikeredett: Bence a Csakacsel elleni találkozón szerepelt első ízben felnőtt futsal találkozón, és egyből 3 találattal tette le a névjegyét Dunakeszin! Reméljük, új igazolásunk a továbbiakban is ilyen hasznos tagja lesz csapatunknak. Ezúttal is szeretnénk megköszönni a Rubeola FC Csömör csapatának példaértékű, pozitív hozzáállását az átigazolással kapcsolatban. Bence, Isten hozott a Kinizsi családban, sok sikert kívánunk Dunakeszin!

A következő időszakban folytatjuk új igazolásainkat bemutató sorozatunkat, így megéri majd gyakran büngészni felületeinket. Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!