Hétfőn 7 órától rajtol a IV. Kinizsi Futsal Tábor

Hétfőn már negyedik alkalommal nyitja kapuit nyári futsal táborunk, melynek első turnusára kerül sor a Radnóti Miklós Gimnáziumban. Várunk minden kedves jelentkező gyermeket, érkezés reggel 7 és 8 óra között.

Az elmúlt táborok megszokott rendszere szerint, a szakképzett edzőink által vezényelt edzések mellett idén is próbáljuk színes programokkal változatossá tenni a menetrendet. A hét folyamán ellátogatunk majd a gödi Sportteraszra és az Aquaworld-be is, míg a gimnázium zárt területén versenyekkel, érdekes feladatokkal, játékokkal várjuk a gyermekeket! Hétfőn tehát nyitja kapuit kedvelt nyári táborotok, érkezés 7:00-tól a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokához! A tábor a hét minden napján 16:30-ig tart!

Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: rövid nadrág, sípcsontvédő, sportszár, teremcipő, edzőcipő a kiránduláshoz, kulacs, innivaló. Pólót és élelmet mindenki számára biztosítunk!

Az alábbi linken elérhető egy nyilatkozat, melyet nyomtassatok ki, és az első napon kitöltve hozzatok magatokkal, ezzel megkönnyítve a hétfői, nyitó napi regisztrációt:
Nyilatkozat letöltése

Természetesen a július 4-tól július 8-ig tartó második turnusra is tudtok még jelentkezni a már ismertetett elérhetőségeken Sóvári Anikónál a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu e-mail címen, illetve Végh Zoltánnál a vegh.zoltan@dunakeszifutsal.hu e-mail címen, vagy személyesen. Várunk Benneteket sok szeretettel a második hétre is!
Nyáron is hajrá Dunakeszi, csak a KINIZSI! Táborozás indul!!!