Hétfőn folytatódik a pontvadászat, Budakalászra látogatunk! (videó)

A téli pihenő és az ünnepi időszak után a jövő héten a 2015-ös év első fordulójával folytatódik a másodosztályú bajnokság a Közép csoportban. Az új év első játéknapja nem akármilyen fordulót tartogat a sportág kedvelői számára, hiszen csoportunkban két rangadót is rendeznek január 12-én 18:30-as kezdéssel: az egyik rangadón a tabella két listavezetője, az SZTE EHÖK és a Vác lép pályára Deszken, míg a forduló másik rangadóján dobogós helyen álló fiaink lesznek érdekeltek. Szikora Leviékre sem akármilyen derbi vár, ugyanis kedvenceink a tabella 4. helyén álló KSK-LIMES csapatához látogatnak Budakalászra, a MegArénába! A két csapat 1. forduló-béli, Dunakeszin lejátszott találkozója senkit ne tévesszen meg, hisze azt a találkozót fiaink mondhatni nagy arányban, 16-8-ra megnyerték, ám azután a LIMES csupán a két listavezetőtől kapott ki, míg a többi meccsén győzedelmeskedett, így borítékolható, hogy remek találkozót vívnak a felek. A két gárda tehát hasonlóan teljesít a bajnokságban, amit jelez az is, hogy a csapatok legeredményesebb gólvágói a második és a harmadik helyen állnak a góllövőlistát 38 találatával vezető piliscsabai Hajnal Róbert mögött (csapatunkból a 37 gólos Kun Gábor a második, míg aktuális vendéglátónk fiatal játékosa, Kleisz Márk 35 találatával a góllövőlista harmadik helyén áll).
A kilátogatók tehát nagy valószínűséggel nagyszerű mérkőzésnek lehetnek majd szemtanúi, melynek végén reményeink szerint 3 ponttal gazdagodva hagyhatjuk el a Kalászi Sportcsarnokot. Ez viszont csak a TI segítségetekkel sikerülhet! Reméljük, sokan bizalmat szavaztok nekünk hétfőn este, és mint az őszi szezonban és az elmúlt években számtalanszor, most is sokan elkísértek, buzdítotok bennünket idegenbeli túránkon! Az találkozóig hátralévő pár napban beszámolunk a téli szünetben keretünkben történt változásokról is! Elöljáróban annyit, hogy egy távozó mellett szép számban vannak az érkezők rovatában is, valamint nem olyan sokára jelenleg maródi játékosaink is pályára léphetnek majd, a fiúk keményen készülnek a visszatérésre, így reményeink szerint szép tavasz elé nézünk a segedelmetekkel! Gyertek minél többen, találkozzunk Budakalászon, a MegArénában (2011 Budakalász, Omszk Park 1.)
Hajrá Dunakeszi, hajrá KINIZSI!

Kedvcsinálóul a két csapat Dunakeszin lejátszott mérkőzésének gólösszefoglalója:Férfi futsal NB II Közép csoport, 14. forduló:
2015. január 12, 18:30
KSK-LIMES - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI

Budakalász, MegAréna (2011 Budakalász, Omszk Park 1.)