Hétfőn kezdetét veszi táborunk első turnusa

A jövőhéttől kezdetét veszi harmadik alkalommal megrendezendő nyári futsal táborunk első turnusa. Várunk minden kedves jelentkező gyermeket. Ahogy megszokhattátok az elmúlt években, a szakképzett edzőink által vezényelt edzéseken kívül idén is próbáltuk érdekes programokkal színesíteni a menetrendet, így a hét folyamán a gödi Sportteraszra (minden csoport egy alkalommal) és a tabajdi Mezítlábas parkba (az egész csoport csütörtök délelőtt) is ellátogatunk majd! Emellett az gimnázium zárt területén is rengeteg érdekes versennyel, feladattal, játékkal várjuk a jövő Kinizsi-sztárjait! Hétfőn tehát nyitja kapuit kedvelt nyári programotok, érkezés 7:30-tól a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokához! A tábor minden nap 17 óráig tart majd!

Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: rövid nadrág, sípcsontvédő, sportszár, teremcipő, edzőcipő a kiránduláshoz, kulacs, innivaló. Pólót és élelmet mi biztosítunk mindenki számára!

Az alábbi linken elérhető egy nyilatkozat, melyet nyomtassatok ki, és az első napon kitöltve hozzatok magatokkal, ezzel megkönnyítve a hétfői, nyitó napi regisztrációt:
Nyilatkozat letöltése

A július 6-tól július 10-ig tartó második turnusra még mindig tudtok jelentkezni a már ismertetett elérhetőségeken Sóvári Anikónál a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu e-mail címen, a +3630/995-4399-es telefonszámon vagy személyesen. Várunk Benneteket sok szeretettel a második hétre is!
Nyáron is hajrá Dunakeszi, csak a KINIZSI! Tábor indul!!!