Hétfőn Nagykátán kezdjük a futsal-hetet

Felnőtt csapatunk számára az előttünk álló napok bővelkednek majd futsal eseményekben, hiszen Biczi Gábor vezette csapatunk hétfőn és pénteken is pályára lép az NB II Közép-keleti csoportjának második, majd harmadik fordulójában.

A hetet Nagykátán kezdjük, 19:30-tól a Cannabis Energy Nagykáta csapata lát bennünket vendégül a Nagykátai Városi Sportcsarnokban. A bajnoki rajton mind a két csapat pont nélkül maradt, fiaink az Újpest FC-220 Volt, míg a Kátaiak az Újpesti TE ellenében szenvedtek 4-2-es vereséget, így a két társaság egymás ellen bizonyíthatja, hogy az első forduló nem vár eredménye csupán kisiklás volt. A Nagykátai csapattal első ízben mérjük össze tudásunkat. Reméljük, az idegenbeli találkozót követően 3 pont kerül csapatunk neve mellé.

A hétvégén újabb Kinizsi-péntek következik, a szokásos, 20 órás kezdéssel az UFC Gyömrő csapata érkezik a Radnótiba. A Gyömrőiek az első fordulóban gólgazdag mérkőzésen maradtak alul 8-6-ra a Kecskemét otthonában, míg hétfő este az Újpesti TE ellen vívják első hazai mérkőzésüket az új szezonban. Gyertek, szurkoljunk közösen a Kinizsi-sikerekért, ugye ismét megtöltjük a Radnótit?! Várunk mindenkit sok szeretettel. Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!