Hétfőn stream a szegedi derbiről!

A jövőhét elején a bajnokság végkimenetele szempontjából roppant fontos csúcsrangadót rendeznek, hiszen második helyen álló fiaink a listavezető SZTE EHÖK otthonába látogatnak. Az egyetemisták a rangadó előtt 61 pontot számlálnak, eddigi 24 meccsükből 19-szer nyertek, és 4 döntetlen mellett egyszer hagyták el szerzett pont nélkül a játékteret. A Tisza-partiak kereken 100-as gólkülönbséggel rendelkeznek, 161 gólt szereztek, míg 61-et kaptak (Ők kapták a szezonban a legkevesebb gólt). Kedvenceink 18 győzelmet, 4 döntetlent és 2 vereséget számlálnak, amely 58 pontot eredményezett. Fiaink gólkülönbsége a legjobb a bajnokságban, 119-es! A szezon során 201 találatot szereztünk (a legjobb mutató a bajnokságban), míg kapusaink 82-szer szedték ki a labdát a kapunkból.
Így a hétfőn 19 órától kezdődő csúcsrangadó a legek mérkőzése lesz: az első helyezett fogadja a másodikat, a legjobb védelem próbálja megállítani a legjobb támadósort! Kinizsi-győzelem esetén megelőzzük a Szegedieket a tabellán, átvesszük a vezetést a záró kör előtt (ebben az esetben azonos pontszámmal állnának a felek, és a gólkülönbség rangsorolna a felek között, ami minimum 21 gólos előnyt jelentene).
A fiúk mellett természetesen Klubunk számára is igen fontos a hétfői találkozó, szeretnénk, ha minél többen részesei lehetnétek a csúcsrangadónak, így a 19 órától kezdődő találkozóról élőképes közvetítéssel jelentkezünk majd! A stream linkje megtalálható lesz honlapunkon és facebook-oldalunkon is!
És ne feledjétek, akárhogyan is zárul a hétfői túra, pénteken 18:30-tól sok szeretettel várunk Benneteket a Radnótiban! Gyertek, ünnepeljünk közösen péntek este, töltsük meg újra a Radnótit! Minden adott lesz egy vidám, jó bulihoz: érkezik a mindig mosolygós, gyönyörű hangú Kovácsovics Fruzsina, természetesen jelen lesznek Dunakeszi legszebb lányai, akik a pompon csapat tagjaiként fantasztikus produkciókkal készülnek majd, lesz csapolt sör, egy nagyszerű búcsúmérkőzés az MTK ellenében, éremátadás és egyéb meglepetések, melyekről hamarosan beszámolunk, így érdemes lesz sűrűn visszatérni online felületeinkre!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!