Hétvégén férfi és női NB I-es meccsek!

Kedves Kinizsi-család!

Az előttünk álló pár napban az elmúlt időszakhoz képest kevesebbszer láthatjuk kedvenceinket, a kínálatban két NB I-es mérkőzés szerepel, ma a fiúk, vasárnap a lányok fogják képviselni klubunkat a honi pontvadászatokban.

A programot ma a srácok kezdik, akik 19 órától hazai pályán fogadják a Debreceni EAC csapatát. Papáék egész héten erre a mérkőzésre összpontosítottak, mindenképp szeretnénk itthon tartani a három bajnoki pontot. Ezen mérkőzés alkalmával kezdjük árusítani a jövő évi naptárakat, melynek bevételeit a rászoruló gyermekek megsegítésére fordítunk.

A hétvége másik Kinizsi-mérkőzését a hölgyek vívják, akikre a szezon legnehezebb mérkőzése vár, hiszen a bajnoki címvédő és kupagyőztes Astra Kiskunfélegyházi Bulls gárdájához látogat a Biczi Gábor vezette csapatunk. A mérkőzés november 24-én, vasárnap 16 órakkor kezdődik a Kiskunfélegyházi Sportcsarnokban.

Az ORSZÁG LEGJOBB SZURKOLÓTÁBORA segítségével remélhetőleg eredményes, szép hétvégét zárunk majd, Veletek sikerülhet teljesítenünk kitűzött céljainkat! Ugye számíthatunk ismét Rátok?!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!


A következő napok Kinizsi-mérkőzései:
november 22 (péntek)
Férfi NB I: Dunakeszi Kinizsi - DEAC
Dunakeszi, Radnóti Sportcsarnok, 19:00

november 24 (vasárnap)
Női NB I: Astra Kiskunfélegyházi Bulls - Dunakeszi Kinizsi
Kiskunfélegyháza, Városi Sportcsarnok (KÉSZ Aréna), 16:00
- cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 35.