Hétvégi utánpótlás eredmények

A hétvégén sok korosztályunk képviselte csapatunk színeit a különböző bajnokságokban. Most fiataljaink eredményeit elevenítjük fel:

U10-U11-es korosztályunk Pestszentlőrincen járt!
Szombaton futsal tornát rendeztek Pestszentlőrincen az U10-U11-es korosztályok számára, melyen Lámpi Tibor vezetésével két csapat képviselte Klubunk színeit. Egyes csapatunk a csoportkörben 3 győzelemmel, 100%-os teljesítménnyel végzett az élen, majd az elődöntőben a házigazda ellen is meggyőző teljesítményt nyújtott, ám a helyzeteink kimaradtak, és 1-0-s vereséget szenvedtünk. Így a Bronzmérkőzés jutott a fiúknak, ahol magabiztosan verték a Gloriett csapatát. Fiatalabb, kettes csapatunk szoros mérkőzéseket játszott, egy győzelemmel és két vereséggel harmadik helyen zártak a csoportban. Az ötödik helyért játszott helyosztón a Gyáli Lurkók ellen büntetőkkel nyertek a srácok, ahol kapusunk, Gémesi Gergő két büntetőt is hárított! Csapataink a nyolccsapatos tornán így a harmadik és az ötödik helyen végeztek. A torna gólkirálya és a legjobb mezőnyjátékos is egyes csapatunk játékosa, Hadzsi Máté lett!

U17-es bajnoki nyitóforduló a Radnótiban
Vasárnap Tánczos Tibor U17-es csapata számára is elkezdődött a bajnoki pontvadászat! A fiúk hazai környezeten, a Radnótiban kezdték a szezont, amely igen furcsára sikeredett. A srácok egy találkozót játszottak, a fordulón csak a Vác csapata jelent meg, a Gödöllő és a Szent Pál Akadémia-Külker csapatai sajnos nem jöttek el a Dunakeszi fordulóra. A Váciakkal lejátszott bajnokin sajnos 9-3-ra vereséget szenvedtek fiaink, találatainkat Varju Bálint, Manger Marcell és Törőcsik Gergő szerezték. Sok munka vár a fiúkra, de a találkozón lehetett látni bíztató jeleket, így remélhetőleg egy sikeres szezon elé néznek a srácok!

U13-U15-ös Eötvös forduló
Csopaki István Zeze irányításával U13-as és U15-ös csapataink az Eötvös kupán jártak. A fiúk két-két mérkőzésen szerepeltek. U13-as gyermekeink magabiztos játékkal mindkét találkozójukat megnyerték, míg U15-ös fiaink két vereséggel zárták a napot. Zeze fiai is az út elején járnak, de az edzéseken végzett munkának biztosan meglesz a jutalma, és eredményes bajnoki évet zárnak majd gyermekeink!