Hibátlan hétvégét zártunk! Hölgyeink is nyertek

Klubunk felejthetetlen hétvégét zárt, mindhárom csapatunk győzelmet könyvelhetett el aktuális bajnokiján, így 100%-os fordulón vagyunk túl! A nagyszerű menetelés a pénteki, euforikus dupla férfi mérkőzéssel kezdődött, először NB I-eseink 8-5-re verték a Swietelsky-Haladás gárdáját, majd utána egy gólokban és szép jelenetekben gazdag mérkőzésen (gondoljunk csak Berki Pisti, Vincze Oti vagy Papa emlékezetes megoldásaira) 20-3-as arányban győzedelmeskedett NB II-es csapatunk a Piliscsabai AFC ellenében! Így fantasztikusan indult a hétvége Kinizsi szempontból.

Vasárnap a Hölgyek sem adták alább, és egy küzdelmes mérkőzésen Szekér Anita, Urbán Anett és Szalkai Kitti góljaival 3-0-val tartották itthon a Kinizsis Csajok a 3 bajnoki pontot a Szombathelyi Egyetemi SE csapata ellen.

Összefoglalásul a hétvége eredményei, és Kinizsi gólszerzői:
Férfi NB I:
Dunakeszi Kinizsi - Swietelsky-Haladás 8-5 (2-2)
Kinizsi-gólszerzők: Temesi Norbert 3, Safar Iuliu Tony 2, Kun Gábor 2, Tóth Krisztián

Férfi NB II:
Dunakeszi Kinizsi - Piliscsabai AFC 20-3 (11-1)
Kinizsi-gólszerzők: Jordi Illa Solé 5, Berki István 4, Szijjártó Péter 4, Vincze Ottó 2, Fehér Zsolt 2, Benkő Szilárd 2, Monspart László

Női NB I:
Dunakeszi Kinizsi - Szombathelyi ESE 3-0 (1-0)
Kinizsi-gólszerzők: Szekér Anita, Urbán Anett, Szalkai Kitti

Ezen sikerek nem jöhettek volna létre NÉLKÜLETEK, az ORSZÁG LEGJOBB SZURKOLÓTÁBORA nélkül, leírhatatlan, mennyi erőt ad nekünk az a bíztatás, amit a nehezebb periódusokban kapunk Tőletek!

A jövő heti program szerdán kezdődik, amikor is 18:15-ös kezdéssel a fiúk játszanak a Magyar Kupa keretein belül a Rába ETO-val idegenben, a Magvassy csarnokban.
Pénteken NB II-eseink az Újpesti TE-hez látogatnak a Halassy Olivér Sportközpontba, a mérkőzés 18:30-kor kezdődik, szurkolói buszt indítunk majd, jelentkezés a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu e-mail-címen.
A hetet hölgyeink zárják szombaton szintén a Magyar Kupában, amikor is 18:30-tól a Szári sportcsarnokban mérkőznek Szekér Anitáék a Kalafa-Újbarok csapata ellen!
Várunk mindenkit sok szeretettel, reméljük, ismét sokan buzdítotok bennünket, és újabb felejthetetlen hetet zárhatunk a segítségetekkel!
Csak a Kinizsi!