Holnap 18 órától ismét duplameccses Kinizsi-péntek a Radnótiban

Hosszú idő után holnap este ismét két futsal találkozót láthat, aki péntek esti programjának helyszínéül a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokát választja, december 15-én dupla Kinizsi-pénteket tartunk. Az este főmérkőzése 20 órakor veszi kezdetét, amikor a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának két kiváló alakulata, a Dunakeszi Kinizsi és a Rubeola FC Csömör mérkőzik meg egymással a 15. forduló keretein belül. A felnőtt bajnokit megelőzően egy bemutatómérkőzést is láthat a publikum, 18 órától a jövő kedvencei lépnek parkettára, hiszen a Dunakeszi Kinizsi 2005-ös tehetségei a Leányfalu 2004-es és 2005-ös növendékeit látják vendégül, szép megoldásokban ezen a mérkőzésen sem lesz hiány. Sok szeretettel várunk mindenkit, találkozzunk már 18 órakor a Radnótiban! Most pedig foglalkozzunk kicsit a felnőtt párharccal.

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket a Dunakeszi Kinizsi Futsal - Rubeola FC Csömör mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 20:00-ig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

A Dunakeszi Kinizsi legutóbbi mérkőzései nem a Duna-parti csapat reményei szerint alakultak. Kénoszt Ferenc tanítványai pont nélkül zárták legutóbbi két idegenbeli mérkőzésüket a Vác és a Kincsem Lovaspark vendégeként, így Bitáék leszorultak a tabella első pozíciójából. A csapat riválisainál egy mérkőzéssel kevesebbet számolva jelenleg az ötödik helyről, a listavezető Kazincbarcikától 5 pontos távolságra várja a második Rubeola FC Csömör elleni rangadót, így az elszámolás szempontjából újra létfontosságú, hogy melyik társaság gyűjti be a bajnoki pontokat.
A Csömöriek nemrég ünnepelték 25. születésnapjukat, a magyar futsal egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező csapata az elmúlt fordulókban magabiztosan gyűjtögette a pontokat: legutóbbi hét mérkőzésükből ötön magabiztos győzelmet arattak, igaz a két vereséget épp a közvetlen élmezőnybeli riválisaik, a Kazincbarcika és a Kincsem Lovaspark otthonában szenvedték el. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, Jávor István tanítványainak személyében egy nagyon veszélyes csapat érkezik Dunakeszire!

A felek az elmúlt években több ízben is összemérték tudásukat: összesen 13 alkalommal találkozott Pest megye két kiváló futsal-fellegvára. Amint azt az örökmérleg is mutatja, a csapatok izgalmas, változatos, szoros csatákat vívnak minden alkalommal: a 13 mérkőzésből 6 Dunakeszi-, 6 pedig Csömör-győzelmet hozott, míg egy ízben, épp a legutóbbi, csömöri találkozón osztoztak a pontokon a felek! A párharc gólkülönbsége is kiegyenlített: 60-60 találat szerepel mind a két társaság neve mellett. A tradíciók és a bajnoki helyezések alapján a holnapi rangadó is izgalmasnak ígérkezik! A kiváló hangulat garantált, mindkét szurkolótábor fantasztikus atmoszféra teremtésével támogatja csapatát, ez várható péntek estére is!

2017-ben még egy fontos erőpróba vár kedvenceinkre: december 20-án (szerdán) 20 órától Magyar Kupa mérkőzéssel zárjuk az évet! A Kupa 3. fordulójában a ScoreGoal Kecskemét csapatát látjuk vendégül a Radnótiban, ahol a tét a legjobb nyolc közé kerülés lesz! Sok szeretettel várunk mindenkit, buzdítsuk közösen csapatunkat, találkozzunk a Radnótiban! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Összefoglaló a holnapi rangadó főszereplőinek első mérkőzéséről:

A bajnokság állása:
171211_Kincsem_DK_tabella

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 15. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - RUBEOLA FC CSÖMÖR
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2017. december 15 (péntek), 20:00

A forduló többi találkozója:
2017.12.15, péntek:
Covritas Futsal Gödöllő –   Újpest FC-220 Volt

2017.12.18, hétfő:
ScoreGoal Kecskeméti FC – Vác Futsal SE
Csenger Futsal – Kincsem Lovaspark SE
Energia SC Gyöngyös – Kazincbarcikai Ördögök SE
UFC Gyömrő – MVFC II. Berettyóújfalu