Holnap 20 órától Kinizsi-Petőfi

Már csak egyet alszunk, és újra NB II-es Futsal bajnoki mérkőzésen indul majd útjára a labda a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában. Biczi Gábor vezette társaságunk holnap este a Közép csoport 27. fordulójának keretein belül a PTE ÁOK-Petőfi SE csapatával mérkőzik 20 órás kezdéssel. A fiúk a tabella első helyéről várják a kezdő sípszót, míg vesztett pontok tekintetében a második helyen állunk a PTE PEAC mögött. A másik pécsi csapat 3 ponttal áll jobban ebben a tekintetben. Ugyanakkor a Pécs-Kinizsi duó mögött harmadik, a Kinizsitől vesztett pontok tekintetében két pontos távolságra lévő PAFC-Mitre csapata is lőtávolban van a csoport bajnoki elsőségéért, valamint a dobogós helyekért folytatott versenyfutásban! Csapatunkra már csak három bajnoki vár az alapszakaszban, így minden egyes megszerzett gőzelem óriási jelentőséggel bír a végső sorrend szempontjából, igaz, két nagy rangadó (Kinizsi-PAFC, PAFC-PEAC) csak az utolsó két fordulóban kerül majd megrendezésre.

Pénteki ellenfelünkkel november végén mérkőztünk Kozármislenyben, amikor 9-5-ös sikerrel indulhattunk haza Baranya megyéből. Azon a találkozón Somorai Attila (3), Bita László és Gorjánácz Márió (2), illetve Temesi Norbert volt eredményes csapatunkból (a kilencedik találatunkat egy öngól jelentette), míg hazai oldalon Károly Viktor (3), Preininger Patrik és Márkvárt Patrik talált a hálóba.

Az őszi mérkőzés összefoglalója:Reméljük, hogy holnap újra telt házat varázsoltok a Radnótiba, és péntek estére egy jó hangulatú futsal-bajnokit választotok programul. Biztosak vagyunk benne, hogy egyedülálló buzdításotokkal hozzásegítitek csapatunkat a győzelemhez, az újabb 3 bajnoki pont megszerzéséhez!
Emlékeztetőül: május 6-án este ismét Kinizsi-péntek! Sok szeretettel várunk minden szimpatizánst! Gyertek minél többen, töltsük közösen, jó hangulatban a hétvége előestéjét!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 27. forduló
DUNAKESZI KINIZSI - PTE ÁOK-PETŐFI SE
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2016. május 6, 20:00