Holnap Kinizsi-Kastélydombi a Radnótiban 20 órától

A Férfi Futsal NB II Közép-Keleti csoportjában újabb hazai mérkőzés vár a tabella második helyén álló csapatunkra. Dunakeszi futsalosai az Újpesti TE csapata elleni szoros győzelmet követően ismét a Radnótiban lépnek pályára, Biczi Gábor második helyen álló tanítványai a bajnokság 8. játéknapján a Kastélydombi SE csapatát fogadják a szokásos 20 órás kezdéssel.

Egy picit tekintsünk előre is, hiszen a mérkőzések egymást érik majd a következő napokban. A pénteki találkozót követően, a jövő héten ráadásul két rangadó vár majd Temesiékre: november 7-én (hétfőn) 20 órától a Váci Sportcsarnokban lépünk pályára a Vác Futsal elleni derbin, majd pénteken, november 11-én a Csömöri Sportcsarnokba látogatunk, ahol a tavaly még NB I-es Rubeola FC Csömör csapatával mérkőzünk.

Az alábbi sorokban a Kastélydombi SE csapatával ismerkedünk meg! A monori alakulat neve mellett hat találkozót követően 3 győzelem és 3 vereség áll, így a Gallai Attila vezette csapat a tabella hatodik helyéről várják a péntek esti kezdő sípszót. Aktuális vendégeink az elmúlt időszakban szállítottak meglepő eredményeket: legyőzték a listavezető Újpest FC-220 Volt csapatát, ugyanakkor az utolsó forduló számukra sem úgy alakult, ahogy tervezték, odahaza vereséget szenvedtek a Nagykáta csapatától. A vendégek oldalán érdemes lesz odafigyelni az NB I-es és válogatott múlttal rendelkező Simon Zsoltra, aki 14 találatával vezeti csoportjunk góllövőlistáját. A két csapat első találkozóját vívja majd egymás ellen holnap este, eddigi szezonjaik során még nem találkoztak egymással a felek. Reméljük kiváló, közönségszórakoztató mérkőzést láthatnak majd a Radnótiba kilátogató szimpatizánsok. Gyertek, segítsétek csapatunkat az újabb 3 bajnoki ponthoz, töltsünk közösen egy újabb emlékezetes Kinizs-pénteket! 20 órakor kezdünk! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!


Férfi Futsal NB II Közép-Keleti csoport, 8. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - KASTÉLYDOMBI SE
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2016. november 4, 20 óra