Holnap Kinizsi - Tolna-Mözs 20 órától a Radnótiban

Közeleg a péntek, ami azt jelenti, hogy szeptember 18-án ismét a Radnótiban indul majd útjára a labda NB II-es futsal bajnoki találkozón. Biczi Gábor vezette csapatunk számára a 2. fordulóbeli, Tolna-Mözs elleni találkozó jelenti majd az első hazai bajnoki mérkőzést a 2015/2016-os szezonban. A bajnoki rajt idegenben sikerrel zárult, fiaink meggyőző játékot nyújtva Kecskemétről hozták el a 3 pontot, míg a Tolna odahaza döntetlennel kezdett az Újpest FC csapata ellenében. A mérkőzés a szokásos időpontban, 20 órától veszi kezdetét! Sok szeretettel várunk Benneteket, gyertek el a sportcsarnokba minél többen, töltsünk közösen egy remek, jó hangulatú péntek estét!

A bajnoki mellett még egy fontos eseményre hívunk Benneteket a Radnótiban: szeptember 20-án, vasárnap 9 órás kezdéssel Hacker Gábor Jótékonysági Futsal Tornát szervezünk barátunk, Hacker Gabi felépülésének segítése céljából. Az eseményre 1000.- forintos áron lehet majd belépőt váltani, illetve lehetőség lesz támogatói belépő váltására is, ami 5000.- forintba kerül majd. Csapatunk mellett az ügy mellé állt, és a tornán részt vesz a Ferencvárosi Futball Club, a Déli Futsal és sok kiváló játékos, akik Haki barátai néven vesznek részt a tornán. A futsal közösség számos területéről kaptunk jelzéseket, hogy támogatásukról és segítségükről biztosítják Hakit és családját! A torna helyszínén, a rendezvény ideje alatt egyéb támogatási formákra is lehetőség nyílik. A torna teljes bevételét Haki felépülésének segítésére ajánlják fel a részvevők.

Vasárnap is várunk Benneteket, töltsük meg ismét csarnokunkat, és segítsük Haki rehabilitációját, mutassuk meg ismét a Kinizsi-család erejét! Találkozzunk pénteken és vasárnap is a Radnótiban! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!