Holnap újabb bajnoki: 20 órától Kinizsi-Airnergy a Radnótiban!

Mint arról már beszámoltunk, pénteken újabb megmérettetés vár az NB II Közép csoportjában szereplő felnőtt csapatunkra. A hétfői, Újpest elleni idegenbeli sikert követően Temőék a hétvége első napján, a 22. forduló keretein belül az Airnergy FC (Levegő-Energia) alakulatát látják vendégül hazai környezetben, a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában. A már jól megszokott, 20 órától kezdődő találkozót fiaink a harmadik helyről várhatják. Csapatunk jelenleg 4 ponttal van lemaradva a listavezető Szegedtől, valamint azonos ponttal áll a második helyezett Vác csapatával, igaz, mind a két társaság egy mérkőzéssel többet számlál kedvenceinknél, míg aktuális ellenfelünk a 8. helyről várja a kezdő sípszót.

Az első, népligeti találkozón 8-4-es sikert értünk el, azon a mérkőzésen góljainkat a triplázó Juanra és a duplázó Kun mellett Temesi, Szikora és Monspart jegyezték, míg a hazai találatok a 3 gólos Simon, valamint Gabura nevéhez fűződtek!
Az első mérkőzés összefoglalóját lentebb láthatjátok!A listavezető hármas között már jó ideje tart a versenyfutás, így roppant fontos, hogy itthon tartsuk a 3 bajnoki pontot! Ehhez viszont szükség van a Ti segítségetekre is! Aki kilátogat, minden bizonnyal egy újabb nagyszerű mérkőzésnek lehet szemtanúja. Gyertek ki minél többen péntek este a Radnótiba, szurkoljatok fiainknak! Várunk Benneteket sok szeretettel a 20 órakor kezdődő találkozóra!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!

Férfi futsal NB II Közép csoport, 22. forduló:
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - AIRNERGY FC (LEVEGŐ-ENERGIA)
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka
2015. március 13, 20 óra