Idegenbeli mérkőzés következik, este 21:15-től Dabas-Kinizsi

Csapatunk ma este az év első idegenbeli mérkőzésén vesznek részt. Szente Tamás fiai 21:15-től a dabasi OBO Arénában vendégeskednek, ahol FC Dabas - Dunakeszi Kinizsi találkozót rendeznek a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 17. játéknapján. Beharangozó cikkünkben a mérkőző felekkel foglalkozunk.

A Kinizsi remek rajtot vett 2019-ben, kedvenceink a Szent Iistvánban fogadták a Csakacsel SE csapatát. A keretben több új igazolás és visszatérő játékos is helyet kapott, a mérkőzést pedig két friss szerzeményünk, Szabó Bence triplájának valamint Oroszi László Krisztián duplájának köszönhetően 5-2-es sikerrel zártuk. A csapat ezzel 15 szerzett ponttal a 12. helyről várhatja a folytatást. Házi góllövőlistánkat továbbra is Veled Donát vezeti 13 góljával, a második Verhoczki László 11 találatot számlál, míg a harmadik a 9 egységnél tartó Skulka Botond.

Az FC Dabas csapata hazai környezetben egy változatos találkozón vereséggel kezdte az új évet a Kaposvári Rákóczi BFLA csapatával szemben (3-7), viszont december végén két döntetlen is került a csapat neve mellé, az Üllői DSE (5-5) és a Csakacsel (4-4) elleni találkozón is osztoztak a pontokon a felek. Aktuális ellenfelünk eddig 9 pontot gyűjtött, melynek következtében a 13. pozícióból várja a házigazda az este kezdő sípszavát. A csapat házi góllövőlistájának élén Rutterschmid Robin áll 10 találattal, őt Bálint Zoltán követi 8 egységet számlálva, míg a dobogó alsó fokát két 6 gólos játékos birtokolja Fodor Gergő és Szeibert Antal személyében.

A Dabas csapatával az október végi első találkozón mérkőztünk első ízben, akkor a Szent Istvánban Jónás Dominik, Skulka Botond és Verhoczki László triplájra, valamint Jónás Márk, Garda Bence és Simon Viktor góljaira Krizsán Levente, Lipták Norbert, Ulicska Zsolt, Dabasi Károly és Fodor Gergő  találatainak révén érkezett válasz, így alakítván ki a 12-5-ös végeredményt. Reméljük, ma este is szép találatokkal fűszerezett, élvezetes mérkőzést produkálnak a felek, melyen célunk további 3 ponttal gyarapítani meglévő pontjaink számát. Az találkozó alakulásáról facebook oldalunkon, a mérkőzés előtti posztunk hozzászólásai között adunk tájékoztatást. Várunk mindenkit 21:15-től a készülékek elé, szurkoljatok kedvenceink újabb sikeréért! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Az első találkozó összefoglalója:

A bajnokság állása:
190128_Dabas_DK_tab

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 17. forduló:

FC DABAS - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Dabas, OBO Aréna
2019. január 28. (hétfő), 21:15

A forduló többi találkozója:
190128_Dabas_DK_men