Ilyen volt 2016 a Dunakeszi Kinizsinél (2. rész, videóval)

Második részéhez érkezett a 2016-os eredményeinkre, az év fontosabb, felejthetetlen pillanataira visszatekintentő mini-sorozatunk. A lentebb látható videó segítségével ezúttal utánpótlás csapataink évének felejthetetlen pillanataiból ragadtunk ki párat, hiszen ez csak töredéke annak a számtalan élménynek, eseménynek, melyeken növendékeink képviselték klubunk színeit!

Ilyen volt 2016 a Dunakeszi Kinizsinél (utánpótlás csapataink éve):

2016-ban összesen kilenc csoportra oszthattuk gyermekeinket életkoruk alapján. Legkisebb gyerkőceink az ovis futsalon ismerkedhetnek magával a sporttal, a futsallal, majd egyre idősödve U9, U10, U11, U12, U13, U17, U17 és U20 korosztályokban tanulhatnak egyre többet erről a kiváló sportágról. Amellett, hogy minden korosztály jó közösséget alkot, a mutatott játékban és az eredményekben is megmutatkozik gyermekeink hétközben, az edzéseken nyújtott munkája. Pár kiragadott felejthetetlen pillanat 2016-ból: Országos bajnoki döntőig menetelt U15-ös csapatunk, amely megszerezte a megyei bajnoki címet, U11-es növendékeink fiatalabb korosztályként a megye második helyén zártak, míg U13-as fiaink harmadik helyezést szereztek a Pest megyei bajnokságban. Két legnagyobb korosztályunk országos másodosztályú bajnokságban szerepelt: U17-es csapatunk a Közép2 csoport 3. helyét szerezte meg, míg U20-as fiaink a Nyugati csoport bajnoki címét gyűjtötték be, majd a Nyugati középdöntőben a 4. helyen végeztek. Csapataink a tavalyi szezonban kezdtek külföldi tornákon is szerepelni: a bécsi Stella Rossa Futsal Tornán egy első (U11), egy második (U10) és egy harmadik (U12) helyezést szereztünk, míg az ausztriai Judenburgban megrendezésre kerülő Zirbenland Futsal Tornán három korosztályban is győzelemmel zártunk (U9, U10 és U11). Emellett itthon is számos tornán vettünk részt 2016-ban: a kispesti Eötvös bajnokságon három korosztályban (U9, U10, U11) 1. helyen, két korosztályban (U13, U15) 2. helyen zártunk. A III. Airnergy Futsal Tornán öt korosztályban 1. hely (U9, U11, U12, U13, U15), egy-egy korosztályban 2. hely (U11) és 3. hely (U12) lett növendékeink játékának jutalma. Az U12-es korosztály pedig megnyerte a Tolnai Futsal Napokat.

Ami az őszt illeti: zajlanak az Eötvös bajnokság küzdelmei, ahol 4 korosztályban vagyunk érdekeltek. Az U11-es és U13-as csapataink túl vannak a megyei bajnokságok csoportköreinek első fordulóin, U15-ös, címvédő csapatunk ugyanitt január második felében kezdi meg a szereplését. U17-es fiaink a II. osztályú bajnokság Közép3 csoportjának 2. helyéről várják a folytatást, míg U20-as csapatunk a Közép2 csoportban az első helyről kezdi 2017-et! Januárban az összes korosztályunk számára folytatódnak a bajnoki küzdelmek, emellett számos tornáról jelentkezünk majd csapataink szereplését illetően. Egyre közeledik a 2017-es folytatás, a hétvégén már ismét labdába rúgnak futsalos növendékeink! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!