Információk a futsal nyári táborról

Kedves Kinizsi család, Dunakeszi legényei és leányai, kedves futsal szerető barátaink!
Örömmel adjuk hírül, hogy ebben az évben is megrendezésre kerül a futsal nyári tábor.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén már három turnust indítunk.
Jelentkezéseiteket az első két hét esetében korosztálytól és nemtől függetlenül bármelyik időszakra tudjuk fogadni.

Jelenlegi futsalosaink mellett azokat a gyerekeket is várjuk, akik szeretnének megismerkedni a futsallal, akik a nyári szünetben szívesen sportolnak egy jó közösségben és azokat is, akik a következő tanévtől szeretnének a Kinizsi család tagjai lenni!

Első két hetünket Dunakeszin tartjuk, míg a harmadik héten a csengeri futsalosok és a település vezetőinek meghívására a határ menti településre látogatunk.

Rendhagyó módon ezen a héten kezdi meg NB I-es csapatunk is a felkészülést Csengeren a Városi Sportcsarnokban, így lehetőségük lesz az ifjú legényeknek és leányoknak a nagy csapat tagjaival is megismerkedni, ellesni tőlük pár cselt és trükköt!

A hetek bontása a következőképpen alakul:
1. hét: 2014. június 30-július 4. Dunakeszi, Radnóti Gimnázium Sportcsarnoka - 15.000 Ft/hét/fő (háromszori étkezés, napi két edzés, szabadidős programok)

2. hét: 2014. július 7-11. Dunakeszi, Radnóti Gimnázium Sportcsarnoka - 15.000 Ft/hét/fő
(háromszori étkezés, napi két edzés, szabadidős programok)

3. hét: 2014. július 14-18. Csenger ("ottalvós" tábor az NB I-es csapattal együtt) - 25.000 Ft/hét/fő 2003. január 1. előtt születettek részére (utazás, szállás, ötszöri étkezés, napi két edzés szakképzett edzőkkel, szabadidős programok, szakfelügyelet)

Jelentkezni a mai naptól lehet Sóvári Anikónál a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu e-mail címen, valamint kérdéseitekkel keressétek Sóvári Anikót vagy Matyóka Zoltánt.

Várunk mindenkit nagy szeretettel, töltsük együtt a nyár egy részét, készüljünk együtt a következő szezonra! Jelentkezésre fel!

Hajrá, gyerünk, indulás, de csak a Kinizsi!