Interjú Fehér Krisztiánnal

Véget ért első NB I-es és harmadik NB II-es szezonunk, melyre visszatekintve úgy gondolom, semmi okunk nem lehet a panaszra, hiszen újoncként klubunk a honi első osztályú pontvadászat 5. helyét szerezte meg, míg NB II-es fiaink a Közép csoport alapszakaszát nyerték meg, míg lányaink szintén újoncként NB I-es bronzérmet szereztek. De hogyan vélekednek főszereplőink, kedvenceink eddigi Kinizsis pályafutásukról, a mögöttünk hagyott szezonról, illetve miként készülnek az új évadra? Interjú-sorozatunkban ennek járunk utána.
Sorozatunk ezen részében 27-esünkkel, Fehér Krisztiánnal, Krisszel beszélgetünk.

Hogyan kerültél a Kinizsihez?
Fehér Krisztián: Januárban a téli átigazolási időszakban találkoztam Papával, hamar sikerült megállapodnunk.

Mire vagy a legbüszkébb eddigi pályafutásoddal kapcsolatban?
Fehér Krisztián: Szerencsére nagyon sok szép emléket köszönhetek már most ennek a sportnak, így egyet nem tudok megnevezni.

A legnagyobb Kinizsi-élményed?
Fehér Krisztián: A legnagyobb élményem a csengeri hétvége volt, játszottunk egy bemutató meccset a helyi csapattal, utána meghívtak minket a sport bálba. Azt hiszem az a hétvége a csapattal egy örök élmény marad.Kivel, kikkel vagy a legjobb kapcsolatban a csapaton belül?
Fehér Krisztián: Itt is nehéz egy embert kiemelnem, mindenkivel kifejezetten jó a kapcsolatom, bárkivel el tudok beszélgetni.

Mit gondolsz a mögöttünk hagyott szezonról, hogyan értékeled a csapat, illetve a saját teljesítményedet?
Fehér Krisztián: Összességében ez az 5. hely nem rossz, de játékosállományunk alapján a legjobb négyben lett volna a helyünk, sajnos egy ki-ki meccsen vereséget szenvedtünk. Nagyon sajnálom, hogy a legjobb négy közé jutásért nem léptem pályára sérülés miatt egyszer sem, remélem jövőre ezek a sérülések elkerülnek.

Hogyan töltöd a bajnoki szünetet? Tervezet nyaralást?
Fehér Krisztián: Hamarosan kezdődik a Nemzeti Strandlabdarúgó bajnokság, körülbelül 4-5 hétvégét töltök ekkor Siófokon, nekem ez felér egy nyaralással.

Mit vársz az új bajnokságtól, edzésben tartod magad az új szezonig?
Fehér Krisztián: A strandfoci nagyon jó "alapozás" nyáron, így a tényleges alapozást nem nulláról kell kezdenem, ami mindenképpen pozitívum. A következő szezonban szeretném, ha a kupában és a bajnokságban is bejutnánk a legjobb négy közé.Mi volt az első élményed a futballal, illetve a futsallal kapcsolatban?
Fehér Krisztián: Körülbelül 6-7 éve ismerkedtem meg a futsallal, Pierog József csapatában kezdtem el játszani, azóta benne vagyok a futsal körforgásában.

Mik az erősségeid, miben kell fejlődnöd?
Fehér Krisztián: Fejlődni mindig lehet, és kell is. Nem csak sport terén, ez az élet minden részére vonatkozik.

Milyen rövidebb, illetve hosszabb távú terveid vannak a sportággal kapcsolatban?
Fehér Krisztián: Szeretném ha a következő szezonban bejutnánk a legjobb négybe, hosszútávú cél természetesen a bajnoki cím, de ahhoz még nagoyn sokat kell dolgoznunk, fejlődnünk.Van valamilyen babonád, kabalád?
Fehér Krisztián: Minden edzés és meccs előtt először a bal lábamra veszem fel a cipőmet. Kabalám nincsen.

Mivel töltöd a szabadidődet?
Fehér Krisztián: Időm nagy részét a családommal és a barátaimmal töltöm.

Kedvenc ételed, italod? Milyen filmeket, zenéket kedvelsz? Olvastál könyvet az utóbbi időben?
Fehér Krisztián: Rántott sajt, Sprite. Filmek és zenék terén egyaránt "mindenevő" vagyok, nincsen kedvenc kategóriám. Nemrég olvastam ki a Beépített huligán c. könyvet, jelenleg olvasom az Ez vagyok én, Zlatan Ibrahimovic c. kötetet.

Köszönjük az interjút Krisz, az új szezonra szép sikereket, sok felejthetetlen pillanatot kívánunk!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!