Ismét hazai pályán, Kinizsi-Tolna ma este 20 órától

Ma este a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 9. fordulójában újra pályára lép csapatunk. Szente Tamás fiai 20 órától hazai környezetben, a Szent István Általános Iskolába játszanak, a srácok a Tolna VFC csapatát fogadják. A következő sorokban a mérkőzés részvevőivel foglalkozunk.

A Dunakeszi szezonja a tanulásról és a tapasztalatok gyűjtéséről szól. A megfiatalodott Kinizsi szépen halad ezen az úton, és bár pontban, pontokban még sokszor nem mutatkozik meg, de a csapat játéka egyre tetszetősebb, igaz, a fiatalságból adódóan még sok hibát vét a társaság. Viszont reményeink szerint ezek a hibák a szezon során szerzett tapasztalatokkal egyre kisebb mértékben jelentkeznek majd. Az elmúlt két mérkőzésen három pontot gyűjtött a társaság, az FC Dabas elleni hazai mérkőzésen elért 12-5-ös sikert követően a Zebegény-Garvittax elleni, jó iramú, változatos rangadón 3-2-es vereséggel zártuk, így 9 ponttal a kilencedik helyről várjuk az este kezdő sípszavát. A sérültek, illetve betegek közül páran már visszatérhetnek, igaz egy-két új név ismét felkerült a listára, így Szente Tamás továbbra sem számolhat a teljes kerettel. Házi góllövőlistánk első helyén Skulka Botond és Verhoczki László áll kilenc találatával, míg a harmadik a hat gólt jegyző Jónás Dominik. A dobogósok után a négyszer eredményes Velez Donát-Simon Viktor duó következik, megelőzve a három gólos Nagy Bencét és a két találatnál járó Ficza Domonkost, míg a sort az egy gólt jegyző Jónás Márk, Garda Bence és Kohári Levente zárják.

Ami a Tolna VFC csapatának eddigi szereplését illeti, esti vendégeink eddigi hét mérkőzésükön két győzelemmel hat pontot szereztek. A társaság az első három fordulóban pont nélkül maradt (Csakacsel, Dabas, Zebegény-Garvittax), majd az AC Villám és a Főnix ISE-Gödöllő ellen sikerült begyűjteniük a három pontot, míg az utóbbi fordulókban a Tóalmás és a Vác ellen nem sikerült ezt a sorozatot folytatniuk, így a tolnai brigád a 12. helyről kezdi az esti összecsapást. A csapat házi góllövőlistáján Klem Viktor áll az élen 6 találatával, őt követi az öt gólt szerző Papp Tamás és Sára Patrik. Negyedik Merkl Máté és Sós Gergely négy találattal, majd két góljával Oláh Bence következik, végül a sort az egy gólos Szántó Gábor zárja.

A csapatok eddig nem mérkőztek bajnoki találkozón. Ma este is várunk Benneteket sok szeretettel, gyertek és segítsük közösen a fiatalokat, 20 órakor találkozzunk a Szent Istvánban! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
181113_DK_Tolna_tabella

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 9. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - TOLNA VFC
Dunakeszi, Szent István Általános Iskola
2018. november 13. (kedd), 20:00

A forduló többi találkozója:
181113_DK_Tolna_menetrend