Ismét hazai pályán, ma este Kinizsi-UTE (Radnóti, 20 óra)

A hétfői, győztes kecskeméti rangadót követően ma este újra pályára lépnek a Kinizsi futsalosai. A sikeresen megvívott rangadónak köszönhetően az újabb játéknap kezdetét a második helyről várja csapatunk, egy ponttal lemaradva a listavezető, ám egy mérkőzéssel többet számláló Újpest FC-220 Volt mögött. Biczi Gábor vezetőedző csapata ezúttal hazai környezetben gazdagíthatja újabb három egységgel bajnoki pontjainak számát. A Férfi Futsal NB II Közép-Keleti csoportjának 7. fordulójában a tabella tizedik helyzetettjét, az Újpesti TE csapatát látják vendégül Bitáék. A három pont itthon tartása roppant fontos, hiszen az élmezőny nagyon sűrű, az első hat helyezett csapat mindössze 4 ponton belül van, így minden egyes megszerzett pont óriási jelentőseggel bír. Most tekintsünk vissza kicsit aktuális ellenfelünkkel vívott párharcunk történetére, avagy Kinizsi - Újpesti TE múltidézés:

A lila-fehérekkel az elmúlt három szezonban találkoztunk. A legelső mérkőzésre szinte napra pontosan három éve, 2013. november 15-én került sor Budapesten, ahol 16-8-as Kinizsi-győzelem született. A két fél összesen 6 alkalommal mérkőzött egymással, mind a hat mérkőzés Dunakeszi-győzelemmel záródott. Az összesített gólkülönbség 74-25 a Kinizsi javára. Ami a legeredményesebb gólszerzőket illeti, a Kinizsi színeiben a 10 gólt számláló Berki István vezeti a listát, őt követi a Temesi Norbert, Jordi Illa Solé páros, akik 8 alkalommal találtak az újpesti kapuba. A lila-fehérek részéről a 4 találatot jegyző Rosta Levente és Boros Dávid a legeredményesebbek. A két fél legutóbb Budakalászon mérkőzött, 2016. március 7-én szoros, 5-3-as Kinizsi-győzelemmel végződő mérkőzést játszott a két társaság.

Reméljük, ma is sokan kilátogattok a Radnótiba, és egy újabb jó hangulatú, felejthetetlen élményekkel teli estét tölthetünk majd közösen! 20 órától tehát Kinizsi-Újpesti TE, gyertek minél többen. Ugye, megtöltjük ismét a csarnokot, és zengeni fog Dunakeszi a "NEM ÉRDEKEL MÁS, CSAK A KINIZSI"-től! Várunk benneteket, találkozunk a Radnótiban!

Férfi Futsal NB II Közép-Keleti csoport, 7. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ÚJPESTI TE
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2016. október 28, 20 óra