Ismét Kinizsi-péntek: Kinizsi-Gyömrő, Radnóti, 20 óra

Pénteken már a 3. forduló kezdődik a honi másodosztályú (NB II) futsal bajnokság Közép-Keleti csoportjában. A hétfői találkozót követően fiaink hazai környezetben léphetnek pályára az újabb 3 bajnoki pontért, aktuális ellenfelünk az UFC Gyömrő csapata lesz a Radnótiban. Az összecsapás a szokásoknak megfelelően, 20 órakor veszi kezdetét.

A parkettán két 3 ponttal rendelkező csapat feszül majd egymásnak, mind a két társaság neve mellett egy győzelem és egy vereség szerepel. Fiaink a nyitányon hazai környezetben maradtak alul az Újpest FC-220 Volt ellenében (2-4), majd a Cannabis Energy Nagykáta otthonában szereztek Biczi Gábor tanítványai önbizalom-növelő győzelmet (12-0), így a 4. helyről várjuk a pénteki mérkőzést. A vendég csapat a ScoreGoal Kecskemét otthonában vívott szoros mérkőzésen maradt pont nélkül az első körben (6-8), majd a második fordulóban odahaza szerezték meg első pontjaikat az Újpesti TE elleni győzelmüknek köszönhetően (6-2), így a gyömrői csapat a 6. helyen áll két kört követően.

A csapatok történetük során még nem mérkőztek egymással, vendégeink a tavalyi szezonban a Keleti csoport mezőnyének tagjai voltak, így péntek este lesz a csapatok összecsapásának premiere. Gyertek, töltsük közösen a péntek estét, várunk mindenkit sok szeretettel! Mutassuk meg ismét, hogy Dunakeszi és a Kinizsi-család milyen egyedülálló légkört tud teremteni! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

 

Férfi Futsal NB II Közép-Keleti csoport, 3. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - UFC GYÖMRŐ
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2016. szeptember 30, 20:00