Jön a IV. Kinizsi Futsal Tábor!

Hagyományainkat folytatva, az idei nyáron is várunk Benneteket Futsal Nyári Táborunkba, melyet június végétől immár negyedik alkalommal rendezünk, a már megszokott két turnus formájában. Az első hét június 27-től július 1-ig, míg a második turnus július 4-tól július 8-ig tart majd a már megszokott helyszínen, a Radnóti Miklós Gimnáziumban.
A jelentkezők a Kinizsi szakképzett edzőinek, játékosainak irányításával vesznek részt az edzéseken, emellett a gimnázium elkerített, zárt udvarán tartandó szabadtéri játékokkal, vetélkedőkkel, illetve kirándulásokkal várjuk a gyermekeket. Természetesen az energia megfelelő pótlásáról is gondoskodunk, így a résztvevők háromszori étkezésben részesülnek!

Jelentkezni kortól és nemtől függetlenül Sóvári Anikónál és Végh Zoltánnál tudtok a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu, illetve a vegh.zoltan@dunakeszifutsal.hu e-mail címeken vagy személyesen.

Amire szükség lesz: rövid nadrág, sípcsontvédő, sportszár, teremcipő, edzőcipő a kiránduláshoz, kulacs.

Várunk Benneteket sok szeretettel, gyertek minél többen, töltsük közösen, jó hangulatban, egymást jobban megismerve, futsalozás közepette a nyári szünidő ezen heteit! További részletekkel hamarosan jelentkezünk! Nyáron is vár a Kinizsi, táborozásra fel!!!