Jordi Illa Solé a Barcelona szakmai stábjában folytatja

Tegnap fantasztikus hírről számolt be a futsalhungary. Ahogy olvasható a honlapon: "nem hivatalos, de belső információ szerint Jordi Illa, a Rába ETO kétszeres bajnok edzője veszi át a Lassa Barcelona kispadján az erőnléti edzői feladatokat".

Ez az információ csapatunkat is nagy büszkeséggel tölti el, hiszen kedvenc spanyolunk, Jordi Illa Solé magyarországi karrierjét a Kinizsi színeiben kezdte. Szurkolóink körében a mai napig nagy népszerűségnek örvend. A spanyol cselgép 2013. január 18-án, a MAFC BME Docler Akadémia elleni, megnyert találkozón viselte első ízben klubunk piros-fehér szerelését. A Kinizsiben 41 találkozón lépett pályára, 73 alkalommal volt eredményes. Csapatunkkal nyert két NB II-es bajnokságot és az NB I-es, ötödik helyezett csapatban is pályára lépett. Jordi játéktudásával, közvetlenségével hamar szurkolóink egyik kedvence lett.

A Dunakeszi-szerepvállalást követően az ETO csapatát vezetőedzőként két ízben juttatta bajnoki címhez, Szuperkupa- és Magyar Kupa győzelemhez, melyet követően ősztől a világ egyik legjobb csapatánál, az FC Barcelonánál kezdi meg edzői tevékenységét. A katalán Klubnál betöltendő feladatkör nem lesz ismeretlen Jordi számára, hiszen a Magyar válogatott stábjának tagjaként ugyanezen feladatért felel.

Ezúton kívánunk kedvenc spanyolunknak sok sikert, büszkék vagyunk Rád, Jordi!