Jövő pénteken káprázatos búcsúmeccs a Radnótiban

Lassan a végére érünk a 2014/2015-ös bajnoki év alapszakaszának a Férfi Futsal NB II Közép csoportjában. Sokáig hármas versenyfutásnak lehettünk szemtanúi, hiszen csapatunk a Szeged egyetemistáival és régi ismerőseinkkel, a Vác csapatával harcolt az első pozícióért. Pár fordulóval ezelőtt ebből a versenyfutásból a váci csapat kiszállt, így az elsőség kérdésének eldöntése a hétfőn esedékes SZTE EHÖK elleni, szegedi rangadóra maradt, hiszen amennyiben győzelemmel zárjuk a Tisza-parti túrát, az utolsó forduló előtt a tabella élére ugrunk! A szegedi csúcsrangadó eredményétől függetlenül sok szeretettel hívunk és várunk Benneteket az évad utolsó hazai találkozójára, melyet kedvenceink 2015. április 24-én, pénteken, a szokásos 20 órás kezdéssel vívnak az MTK Budapest csapatával szemben. A szezon során rengeteg szép, emlékezetes pillanattal gazdagodtunk, melyekhez a Ti segítségetek is elengedhetetlen volt, így akár arany, akár ezüstérmet ünnepelhetünk az alapszakaszt követően, ezt mindenképpen Veletek közösen szeretnénk megtenni! Az évadzáró mérkőzés kapcsán sok meglepetéssel készülünk majd Nektek, ezzel is szeretnénk megköszönni az évek óta tartó biztatásotokat, támogatásotokat! Ezekről a meglepetésekről a találkozóig szolgáltatunk majd friss információkat, így érdemes lesz gyakran visszalátogatnotok honlapunkra, illetve facebook-oldalunkra is (természetesen a hétfői, Szeged elleni csúcsrangadóval kapcsolatban is érkeznek majd érdekességek, meglepetések)!

Elöljáróban annyit elárulhatunk a találkozóval kapcsolatban, hogy ismét láthatjátok alapítóinkat, régi nagy közönség-kedvenceinket, akik ugyan a szezon során csapatunk tagjainak számítottak, de családi- és munkahelyi elfoglaltságaik, illetve sajnálatos sérülések végett eddig nem, vagy csak rövid ideig élvezhettük társaságukat a bajnoki szezon során. Viszont most, a szezon búcsúmeccsén ismét összeáll egy olyan keret, amelyben olyan közönség-kedvenceket láthattok a Radnóti parkettáján, mint sokunk nagy spanyol kedvence, a káprázatos cseleket bemutató Jordi Illa Solé, kétszeres gólkirályunk, Kun Gábor, a szerencsés 13-as Szikora Levente, válogatott kapusunk, Tóth Gyula, a Klubért a pályán és azon kívül is oroszlánként küzdő Fehér Zsolt, vagyis Papa, és bár jól tudtuk, hogy mostanság kevés szabadidővel rendelkezik, de Klubvezetésünknek sikerült rábírnia kapitányunkat, Szijjártó Pétert is, hogy erre a találkozóra Ő is húzzon ismét teremcipőt! Tehát egy olyan kerettel próbálunk meg Nektek kedveskedni, amely az elmúlt években sok szép sikert, felejthetetlen pillanatot ajándékozott nekünk!

Töltsük meg a Radnótit a szezon utolsó bajnokiján, ünnepeljünk közösen, várunk Benneteken nagyon sok szeretettel. Tehát: jövőhét pénteken Kinizsi-MTK évadzáró búcsúmérkőzés 20 órától a Radnótiban a Kinizsis legendákkal!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 26. forduló:
Rába ETO II-Dunakeszi Kinizsi - MTK Budapest
2015. április 24, 20 óra
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka