Június 24-én évzáró, gálamérkőzés és éremátadás

Jövőhét pénteken mindent átfogó évzárót tart ötödik szezonját befejező Klubunk. Június 24-én a Radnótiban gyűlik majd össze a Kinizsi család apraja-nagyja, fiatalok és idősebben, fiúk és lányok. hogy közösen megünnepeljék ezt a kiváló szezont! A szezon utolsó Kinizsi-pénteke a megszokottól eltérően 18:30-kor veszi majd kezdetét, melyen képviseli magát a Klub összes korosztálya az óvodásoktól egészen a felnőttekig. Az este folyamán felelevenítjük szezonunk felejthetetlen pillanatait, hála Istennek, és természetesen tehetséges játékosainknak, valamint felkészítő mestereiknek, volt belőlük jó pár az elmúlt idényben!

Természetesen az este folyamán nem maradunk játék nélkül sem! Az ország egyik legjobb, legerősebb csapata érkezik hozzánk Dunakeszire, akik tagjai közül sokan szép, kedves emléket őriznek Klubunkról, hiszen Fehér Zsolt, vagyis Papa NB I-es ezüstérmes csapata, a Dunaferr DF Renalpin FC teszi tiszteletét a fantasztikus Kinizsi Ultrák előtt. Így a pénteki gálamérkőzésünk az ezüstérmesek találkozója is lesz egyben, hiszen vezetőedzőnk, Biczi Gábor csapata az NB II Közép csoportjában végzett a második pozícióban.

A dunaújvárosi keretnek olyan egykori Kinizsis kedvencek a tagjai, mint Hegedűs Ferenc, Fekete Róbert, Gorjánácz Márió, Horváth Norbert, Horváth Szabolcs, Hosszú Ádám, Varga Csaba, illetve a győri fúzió alatt számos alkalommal Klubunk színeiben is pályára lépő Bognár Bálint. Ezúton gratulálunk a Dunaferr DF Renalpin csapatának ezüstérméhez, jó érzéssel tölt el bennünket, hogy olyan kiváló játékosok fordultak meg Dunakeszin, akik az első osztály legmagasabb szintjén is megállják a helyüket!

A gálamérkőzést követően felnőtt csapatunk tagjai átveszik jól megérdemelt jutalmukat. Az egész idény alatt számíthattunk az ország legjobb táborának biztatására. Ez a fantasztikus szezon nem jöhetett volna létre Nélkületek, köszönjük nektek, hogy az egész szezon során kitartottatok fiatalodó csapatunk mellett, várunk Benneteket egy közös, hatalmas ünneplésre, gyertek ki minél többen! Mindenki piros betűkkel írja fel a naptárába: június 24-én 18:30-tól évzáró, Kinizsi-Dunaferr gálamérkőzés, és díjátadó!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Kinizsi évzáró, gálamérkőzés és díjátadó:
Dunakeszi Kinizsi Futsal - Dunaferr DF Renalpin FC
2016. június 24, 18:30
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium