Június 29-től ismét nyári tábor

Ahogy az elmúlt nyarakon már megszokhattátok, az idei szünidő alatt is várunk Benneteket Futsal Nyári Táborunkba, hiszen június végén ismét nyitja kapuit fiataljaink kedvelt nyári programja! Az idei szünidőben már harmadik alkalommal várjuk nálunk sportoló és a sportággal ismerkedni kívánó gyermekeket Futsal Nyári Táborunkba. Június végén és július elején két turnusban várjuk majd a jövő Kinizsi-reménységeit. Az első hét június 29-től július 3-ig, míg a második turnus július 6-tól július 10-ig tart majd a már megszokott helyszínen, a Radnóti Miklós Gimnáziumban.
A jelentkezők a Kinizsi szakképzett edzői, játékosai irányításával vesznek részt az edzéseken, emellett a gimnázium elkerített, zárt udvarán tartandó szabadtéri játékokkal, vetélkedőkkel, illetve kirándulásokkal várjuk a jövő sztárjait. Természetesen az energia megfelelő pótlásáról is gondoskodunk, így a résztvevők háromszori étkezésben részesülnek!

Jelentkezni kortól és nemtől függetlenül Sóvári Anikónál tudtok a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu e-mail címen, a +3630/995-4399-es telefonszámon vagy személyesen.

A táborra megpróbáltunk a lehetőségekhez mérten elfogadható árat kalkulálni, melynek összege 18.000 forint turnusonként. Adott esetben ez az ár lehet kevesebb is, így amennyiben nagycsaládos vagy, úgy 16.000 forint a díj, ha a testvéreddel együtt érkezel, akkor fejenként 17.000 Forintért táborozhattok, illetve ha elhívod olyan barátodat, aki még nem futsalozik, úgy szintén kedvezményben részesülsz! Egy barát esetén 17.000, míg két barátod érkezésével Te 15.000 forintért csiszolhatod a tudásodat! A táborra 5.000 Forint előleg befizetése szükséges, ezt Sóvári Anikónál tudjátok befizetni, időpont egyeztetésre a fentebb említett elérhetőségeken van lehetőségetek.

Amit feltétlenül hozzatok magatokkal: rövid nadrág, sípcsontvédő, sportszár, teremcipő, edzőcipő a kiránduláshoz, kulacs. Pólót mi biztosítunk mindenki számára!

Várunk Benneteket sok szeretettel, gyertek minél többen, töltsük közösen, jó hangulatban, egymást jobban megismerve futsalozás közepette a nyári szünet ezen két hetét! További részletekkel hamarosan jelentkezünk!
Táborozásra Fel, nyáron is vár a Kinizsi!!!