Kasza János a Kinizsinél!

Egy óriási, örömteli hírről számolunk be a következőkben Nektek: A jövőben a Kinizsi munkáját segíti Kasza János, a magyar futsal egyik meghatározó alakja. Vannak, akik játékosként tettek sokat futsalunkért, János a pálya mellől tette ugyanezt menedzserként, a futsal magyar diplomatájaként. A modern magyar futsal kezdetétől, 2000 nyarától szolgálta a magyar válogatottak ügyét.Az alábbiakban futsalunk egyik legikonikusabb alakja, maga Kasza János foglalja össze eddigi tevékenységeinek legfontosabb pillanatait:
"A csapatmenedzseri feladataimon kívül több mint 360 nemzetközi eseményt, mérkőzést rendeztem 1998 és 2015 között. Ezek közül 31 alkalommal voltam torna igazgatója EB és VB selejtező tornáknak. 2005-ben a futsal, 2006-ban az U17 fiú válogatottal EB döntőn vettem részt. 2005-ben és 2014-ben az UEFA női U19, illetve férfi U19 magyarországi rendezésű EB döntőjének a helyszínigazgatója voltam.

2008-2010-ig a magyarországi Futsal EB döntő projektmenedzsere, első számú vezetője voltam. Ez a kiemelt projekt volt az MLSZ által rendezett legnagyobb horderejű esemény a szövetség fennállása óta. Két éven keresztül az UEFA Top menedzsmentjével dolgozhattam együtt, amely idő alatt hatalmas mennyiségű tudást szerezhettem az eseményszervezés területén. 2008-ban és 2010-ben nemzetközi felkérésre a futsal világválogatott menedzsere lehettem a Brazília és Líbia elleni mérkőzéseken. 2006-2015 között az MLSZ futsal koordinátoraként tevékenykedtem."Kasza János a jövőben a Kinizsi szakmai stábját erősíti klubmenedzserként. Feladata lesz az operatív, szervezési, technikai, kommunikációs terület fejlesztése, segítése. Ezúton köszöntjük Őt a Kinizsi-családban, Isten hozott közöttünk János! Reméljük, ebből a különleges kapcsolatból nem csak Klubunk profitál majd, hanem János is otthonra lel csapatunknál!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!