Keretbemutató: Biczi Gábor

Az átigazolási időszak a végéhez közeledik, a héten a Magyar Labdarúgó Szövetség elkészíti a 2015/2016-os szezon sorsolását. Ezek az események jól jelzik, hogy hamarosan útjára indul a labda a honi másodosztályú futsal pontvadászatokban is, így lassan itt az ideje, hogy bemutassuk, megismertessük Veletek csapatunk tagjait. Ami a keret összetételét illeti, szurkolóink kedvenceinek számító játékosaink mellett a fiatalok is lehetőséget kaphatnak a bizonyításra.
A bemutatást ki mással is kezdhetnénk, mint csapatunk vezetőedzőjével, Biczi Gáborral. Futsal és strandfoci válogatott mesterünk első szezonját kezdi vezetőedzőként a férfi csapat élén, de ez nem jelenti azt, hogy kezdő lenne az edzői szakmában, hiszen a 2013/2014-es bajnoki évadban az Év edzője díjjal jutalmazták a női NB I-es csapatunkkal elért fantasztikus, bronzérmes pozícióját!
Gabi igen gazdag, sikeres játékos-pályafutása során meghatározó tagja volt az Aramis, a Kanárik, a Cső-Montage, a Ferencváros, a Gyöngyös, a Gödöllő és az 1988 Déli FC NB I-es csapatainak. 170 elsőosztályú bajnokin 75 gól fűződik a nevéhez, míg a Magyar Kupában 12 fellépésén 8 alkalommal volt eredményes, a futsal válogatottban két alkalommal ölthette magára a címeres mezt.
Csapatunkban az elmúlt szezonban, 2014. szeptember 14-én, a KSK-LIMES elleni hazai bajnokin mutatkozott be, első gólját 2014. szeptember 26-án, a Hódmezővásárhely ellen jegyezte. Az elmúlt évadban 23 bajnokin viselte a 3-as számú dresszt, ezeken 7 találattal segítette hozzá csapatunkat az alapszakasz végi második pozíció megszerzéséhez. Személyében csapatunk élén egy igen ambiciózus, felkészült szakember foglal helyet, akinek személye biztosíték a magas fokú, minőségi szakmai munkára. Reméljük, vezetésével igen sikeres, eredményes, közönség-szórakoztató játékot láthatnak csapatunktól a Radnótiba kilátogató régi és új szurkolóink!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!