Keretbemutató: Bota Márk, Monspart László

Játékosról játékosra haladunk Keretbemutató sorozatunkkal. Ma ismét két Kinizsi-játékossal ismerkedhetünk meg picit jobban. Egyikőjük az U20-as csapatból került fel a nagyok közé, ahol az elmúlt szezonokban már kapott lehetőséget a bizonyításra (Bota Márk), míg második alanyunk ismét egy olyan személy, aki a kezdetektől tagja egyesületünknek (Monspart László).

Fiatal játékosunk, Bota Márk számára nem lesz teljesen idegen a felnőtt csapat öltözője, hiszen a 2013/204-es szezonban 11 tétmérkőzésen lehetőséget kapott már a bizonyításra. 17-es számú játékosunk 2013. szeptember 30-án, a Rákosmenti elleni idegenbeli NB I-es bajnokin mutatkozott be csapatunkban. Az NB I-ben 10 alkalommal nevezte a szakvezetés a lassan 20. életévét betöltő játékost, míg a Magyar Kupában 1 mérkőzésen került be a csapatba. Márk az előző idényben U20-as csapatunkban szerepelt, 22 mérkőzésén 10 alkalommal volt eredményes.

Mai második játékosunk egy olyan személy, aki a kezdetektől fogva, megszakítás nélkül a Kinizsit szolgálja. Monspart László az előző szezonban sérüléssel bajlódott, ám az új idényre ő is harcra kész lesz! 21-esünk az ötödik szezonját kezdi csapatunknál, eddigi 89 találkozóján 66-szor volt eredményes. Csapatunk mezét első tétmérkőzésünk alkalmával, a Rubeola RF Csömör elleni hazai, győztes bajnokin húzta magára 2011. szeptember 23-án, ahol egyből meg is szerezte első találatát. Részese volt NB II-es arany- és ezüstérmes csapatainknak, 10 alkalommal pályára lépett 5. helyen végző NB I-es csapatunkban is (1 gólt szerzett)! Az ELTE és Klubunk színeiben összesen 10 NB I-es, 112 másodosztályú, 6 Magyar Kupa és 2 Osztályozó találkozón szerepelt, ezeket 1 első osztályú, 79 NB II-es, 5 Magyar Kupa és 5 osztályozós gólt jegyzett ez idáig.

A legközelebbi fejezetben újabb két játékosunk kerül reflektorfénybe! Tartsatok velünk akkor is, és reméljük, nem felejtitek el, hogy hamarosan pályára lépnek fiaink az új szezon rajtján: 2015.09.09-én (szerdán) 20:30-kor Kinizsi-Gödöllő Kupameccs a Radnótiban! Várunk benneteket sok szeretettel!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!