Keretbemutató: Horváth Olivér, Bita László

Csapatunk jövő hét szerdán megkezdi az új szezont. Keretbemutató rovatuk is kissé átalakul, felnőtt és U20-as kapusaink ismertetése után következzenek azok, akikből mesterünk, Biczi Gábor a mezőnyben válogathat. Első körben a felnőtt keret tagjaival ismerkedhettek meg, majd bemutatásra kerülnek azon fiatalok is, akik megfelelő teljesítmény és hozzáállás esetén megkaphatják a lehetőséget a Mestertől. A bemutatás mezszám alapján növekvő sorrendben történik! Mai fejezetünkben egy új igazolással (Horváth Olivér) és egy igazi régi motorossal, közönség-kedvenccel foglalkozunk (Bita László).

Horváth Olivér a Gödi SE csapatából érkezik Klubunkhoz. A 23 éves játékos kiválóan beleillik majd csapatunk profiljába, hiszen egy ügyes, tehetséges játékosról beszélhetünk esetében, aki nem mellesleg Dunakeszi lakos! Az új szezonban 6-os számú piros-fehér szerelésben láthatjuk őt. Olivér két szezont teljesített a Göd csapatával, 46 mérkőzésén 50-szer volt eredményes. Ezúton köszöntjük Őt (is) a Kinizsi-családban!

Véleményem szerint nem túlzás, ha azt állítom, a következő Úriember csapatunk egyik ikonja! A 7-es mezt birtokló Bita László sok szimpatizánsunk nagy-nagy kedvence. Laci az elmúlt szezont sérülése miatt sajnos kénytelen volt kihagyni, viszont jelentjük, hogy ismét egészséges, és játékra jelentkezik! Reméljük, az új szezonban elkerülik a sérülések, és meccsről meccsre megcsodálhatjuk kivételes képességeit, káprázatos cseleit! Laci a kezdetek óta Klubunk tagja, egy kis megszakítás volt csupán Kinizsis karrierjében, egy kis kitérő erejéig előző Klubjához, a Ferencvároshoz szerződött, ám visszatért közénk! Pályára lépett csapatunk első mérkőzésén, 2011. szeptember 23-án, a Radnótiban rendezett, Rubeola FC Csömör elleni megnyert találkozón, ahol rögtön eredményes is tudott lenni! A 10-szeres válogatott játékos eddig 55 alkalommal viselte Klubunk mezét, ezeken 62 gólt szerzett. Tagja volt az NB I-es tagságunkat kiharcoló csapatnak, pályára lépett az első osztályban! Laci az 5. szezonját kezdi Klubunknál. A Dunakeszi előtt két csapat színeiben szerepelt, a Gödöllő és a Ferencváros mezét viselte. Ami futsal-pályafutását illeti, eddig az NB I-ben 78-szor jutott szerephez, ezeken a találkozókon 32 alkalommal talált be. Ugyanez a mutató a másodosztályban 57/64, a Magyar Kupába 12/6, míg két osztályozó mérkőzésen 3 találat fűződik a nevéhez.

A következő részben két újabb kiváló játékossal folytatjuk a sort! Tartsatok velünk akkor is, és ne felejtsétek: 2015.09.09-én (szerdán) 20:30-kor szezonrajt: Kinizsi-Gödöllő Kupameccs a Radnótiban! Várunk benneteket sok szeretettel!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!