Keretbemutató: Kun Gábor, Lámpi Tibor

Folytatódik Keretbemutató rovatunk. Az előző fejezetben megismerkedtünk már két mezőnyjátékossal, most ezt a sort folytatjuk újabb két kiváló spílerrel. Egyikőjük egy igazi mesterlövész, gólvágó (Kun Gábor), míg társa egy volt nagypályás utánpótlás-válogatott játékos, aki egyben Klubunk utánpótlás vezetője is (Lámpi Tibor).

Kun Gábor régi motorosnak vallhatja magát Klubunknál. Csapatunk második évében csatlakozott keretünkhöz, 4. szezonját kezdi piros-fehérben. Eddig összesen 72 mérkőzésen viselte Klubunk 8-as számú mezét, ezeken 132-szer volt eredményes, ezzel egyik legtermékenyebb gólvágónk! Első mérkőzését 2012. szeptember 14-én, az Asterix SC Érd elleni hazai siker alkalmával játszotta Kinizsi-szerelésben, ahol rögtön el is kezdte termelni a gólokat! A szezon végén gólkirályi címet szerzett, amivel nagyban hozzájárult NB II-es bajnoki címünkhöz, és NB I-es indulási jogunk kivívásához! Klubunk előtt a Csillaghegyi MTE, a Fortuna Futsal, a Kanárik, a Sirokkó és a Ferencváros szerelését viselte 5-szörös válogatott kiválóságunk. Összesen 111 első osztályú meccsen 93 gól fűződik a nevéhez, az NB II-ben 89 találkozón 181 gólnál tart, míg a Magyar Kupában 18 fellépésén 16-szor volt eredményes. Kunci a válogatottban két gólt számlál, 2013 szeptemberében Lettország és Ukrajna ellen iratkozott fel a góllövőlistára.

Mai második játékosunk, egyben utánpótlás vezetőnk, Lámpi Tibor is igen nagy kedvence a Kinizsi-családnak. Egykori nagypályás utánpótlás-válogatott játékosunk már 13 éve edzőként is tevékenykedik (4 éve futsal-edző), korosztályaival rendre eredményesen szerepel, csapatai az ország élvonalához tartoznak! Klubunk színeiben első mérkőzését 2015. január 16-án, az Újpesti Te elleni hazai bajnokin játszotta, első gólját március 9-én a másik újpesti csapat, az Újpest FC elleni idegenbeli bajnokin szerezte. A statisztikák szerint 10 Kinizsis bajnokiján 1 gól fűződik kiváló rúgótechnikájú 9-esünk nevéhez, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a találkozók túlnyomó többségén „csak” be volt írva a jegyzőkönyvekbe, hiszen tavasszal sérülések hátráltatták. Csapatunkhoz a Pestszentlőrinci SFA csapatától érkezett az elmúlt szezon téli átigazolási időszakában, ahol 5 meccsen 5-ször volt eredményes!

Mezőnyjátékosaink bemutatása hamarosan két újabb Klubunk emblematikus figurájával folytatódik majd! Kövessetek bennünket legközelebb is, és aki még nem tette volna meg, jegyezze fel a naptárába: 2015.09.09-én (szerdán) 20:30-kor szezonrajt: Kinizsi-Gödöllő Kupameccs a Radnótiban! Várunk benneteket sok szeretettel!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!