Keretbemutató: Somorai Attila, Temesi Norbert

Már a célegyenesbe fordultunk, a hét közepén elkezdődik a 2015/2016-os szezon fiaink számára. Ennek megfelelően Keretbemutató rovatunk is túl van már a legjaván, ám még pár fejezet hátra van. Ma két karizmatikus, kedvelt játékosunkkal folytatjuk a sort, előbb Somorai Attila, majd Temesi Norbert eddigi pályafutásával foglalkozunk.

A 77-es szám birtokosa, Somorai Attila második szezonját kezdi csapatunknál. Az elmúlt idényben 23 mérkőzésen lépett pályára, ezen találkozókon 27 alkalommal bizonyult eredményesnek. Először 2014. szeptember 14-én, a KSK-LIMES elleni hazai bajnokin viselte a 77-es dresszt, ahol rögtön meg is szerezte első találatát. Klubunkat megelőzően a Gödöllő, a Rubeola és a Ferencváros mezét viselte. Pályafutása során 44 alkalommal szerepelt a honi első osztályú bajnokságban, ahol 11 gólt számlál, az NB II-ben 66 találkozón 71-szer iratkozott fel a gólszerzők közé, míg a Magyar Kupában eddig 14 fellépésén 10 találatot szerzett.

Mai második játékosunk Klubunk egyik legendája, aki alapításunk óta csapatunk tagja, ötödik idényét kezdi Klubunknál! Temesi Norbert első meccsét 2011. szeptember 23-án, a Rubeola FC Csömör II. elleni győztes bajnokin húzta először magára a 88-as számú Kinizsi-mezt, első gólját 2011. október 12-én, az SZTE EHÖK elleni idegenbeli siker alkalmával szerezte. Temő több statisztikai mutatóban áll az első helyen, ő büszkélkedhet a legtöbb mérkőzéssel (115) és a legtöbb szerzett góllal (148) is csapatunk színeiben! A Kinizsivel NB II-es bajnok, háromszor ezüstérmes, és meghatározó tagja volt NB I-es ötödik helyezett csapatunknak is! A válogatottban 19 alkalommal kapott lehetőséget, ahol 1 gólt szerzett (2009. április 6-án, a Magyarország - Horvátország mérkőzésen). A Kinizsit megelőzően a Gödöllő és a Ferencváros csapataiban csodálhattuk meg kivételes képességeit. Eddigi karrierje során 113-szor lépett pályára az NB I-en, ezeken a mérkőzéseken 62 gólt szerzett. Az NB II-ben 88/126 a mérkőzés/gól mutatója, a Magyar Kupában 16 alkalommal lépett pályára, 13 gólt ért el ezen összecsapásokon, valamint pályára lépett két osztályozó mérkőzésen is. Temő szurkolóink egyik legnagyobb kedvence!

Egyre több játékosunkat mutattuk már be Nektek, de ezzel még nincs vége a sornak! Tartsatok velünk sorozatunk következő részénél is! Egyre jobban közelít a szezon rajtja, holnap ismét találkozhattok kedvenceitekkel, és az új tagokat is megismerkedhettek! Szurkoljunk közösen, 2015.09.09-én (szerdán) 20:30-kor Kinizsi-Gödöllő mérkőzés a Magyar Kupa 1. fordulójában, a Radnótiban! Gyertek minél többen, várunk benneteket sok szeretettel!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!