Keretbemutató: Szekeres Attila, Szappanos Gergő és Takács Zoltán

Negyedik részéhez érkezett Keretbemutató sorozatunk. Ebben az epizódban az egyik csapatrész, nevezetesen a kapus poszt lezárásra is kerül, Petróczi Tamás és Szenyita László után csapatunk harmadik hálóőre, Szekeres Attila következik. A 23-as számot birtokló, hórihorgas kapuvédő első találkozójára 2012. szeptember 14-én, az Asterix SC Érd elleni hazai siker alkalmával került sor. Attila 49 NB II-es, valamint 4 Magyar Kupa találkozón szolgálta Klubunkat, összesen eddig 53 alkalommal viselte Klubunk szerelését. Első szezonjában NB II-es bajnoki címet ünnepelhetett csapatunk tagjaként, majd következett két másodosztályú alapszakasz-elsőség.

Három kiváló kapusunk egész biztosan nagy harcot fog vívni a csapatba kerülésért, amiből reméljük, hogy a Klub és a hálóőrök is profitálhatnak majd! Ebbe a versenyhelyzetbe szeretne beleszólni az U20-as csapatunk két fiatal tehetsége, Szappanos Gergő és Takács Zoltán Gergely. Szappanos Gergő az előző szezontól az U20-as csapatunk tagja, és 18 találkozón viselte színeinket. A felnőttek között még nem mutatkozott be a lassan 19 éves kapus.
Takács Zoltán Gergely az egyik friss igazolásunk, az ETO Futsal Clubtól érkezik hozzánk. A 97-es születésű hálóőr az előző idényben két alkalommal már őrizte is a hálónkat, a debütálására 2015. március 9-én, az Újpest FC elleni idegenbeli győzelem alkalmával került sor. A felnőttek között eddig 34 alkalommal nevezték, bajnoki- vagy kupameccsre, az NB I-ben 15-ször, az NB II-ben 17-szer, míg a Magyar Kupában 2 alkalommal találkozhattunk felnőtt mérkőzés-jegyzőkönyvében a nevével.

Három, a felnőtt kerethez tartozó hálóőrünk mellett tehát két fiatal portásunk számára is adott a lehetőség a csapatba kerülésre. Az öt kapus teljesítményén és hozzáállásán fog múlni, hogy Biczi Gábor vezetőedző éppen kinek szavaz majd bizalmat. Sorozatunk következő részében egy mezőnyjátékos következik majd. Tartsatok akkor is velünk, látogassátok gyakran oldalainkat!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!