Keretbemutató: Szlifka János, Gorjánácz Márió

Ma újabb két játékossal foglalkozunk Keretbemutató sorozatunk aktuális fejezetében. A mai két úriember az elmúlt évadban is pályára lépett csapatunkban. Az elkövetkezendő sorokban két Dunakeszi lakos, Szlifka János és Gorjánácz Márió statisztikáiból szemezgettünk.

Harmadik szezonját kezdi Klubunknál Szlifka János. 92-esünk egy kis Gödi kitérőt követően a tél átigazolási időszakban érkezett vissza csapatunkhoz. Eddig 21 alkalommal volt csapatunk tagja, 7 találat fűződik a nevéhez. Első mérkőzését 2013. szeptember 30-án, a Rákosmenti elleni idegenbeli NB I-es siker alkalmával játszotta, míg első találatát szintén az első osztályban szerezte, 2013. november 22-én a DEAC elleni hazai győztes találkozón volt első ízben eredményes. Eddig 9 NB I-es fellépésén 1 gólt számlál, míg a másodosztályban a Kinizsi és a Göd színeiben 23 mérkőzésen 9-szer volt eredményes.

Aktuális epizódunk második játékosa a 95-ös szám birtokosa, Gorjánácz Márió második szezonját kezdi csapatunkban. 13 eddigi mérkőzésén 10 alkalommal talált az ellenfelek kapujába. Első mérkőzését 2014. október 17-én a Vác ellen játszotta, ahol rögtön megszerezte első góljait. A Kinizsin kívül az Aramis és az ETO Futsal csapatait erősítette. 55 NB I-es meccsén 12 találatot számlál, az NB II-ben eddig 40 találkozón 33 gólt szerzett. A tavalyi Szuperkupa döntőjében 1-szer volt eredményes, míg a Magyar Kupában 4 mérkőzést számlál. Maresz két alkalommal viselhette a címeres mezt, 2012. szeptember 28-án Lengyelország ellen debütált, két nappal később, szeptember 30-án Szlovákia ellen két gólt szerzett.

Ezzel a felnőtt kerethez tartozó játékosaink bemutatásának végéhez értünk, de ezzel nem zárultak le Biczi Gábor vezetőedző lehetőségei a csapat összeállítását illetően, hiszen a Mester az U20-as keretben megfelelő hozzáállást és teljesítményt mutató játékosainknak is bizalmat szavazhat! A következő részben Ők következnek, pár mondatban bemutatjuk U20-as keretünk tagjait is! A szezon rajtja már szinte kézzelfogható közelségben van, pár óra, és a Magyar Kupa 1. fordulójában kezdjük az új évadot, ma este 20:30-kor Kinizsi-Gödöllő mérkőzést rendeznek a Radnótiban! Gyertek minél többen, töltsünk együtt egy jó hangulatú estét, várunk benneteket sok szeretettel!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!