Keretbemutató: Tánczos Tibor, Szikora Levente

Az új szezon előtti Keretbemutató rovatunk következő részéhez értünk. Az előző epizódokban hat mezőnyjátékosról már ejtettünk szót, most újabb két Kinizsi-kedvenc következik. Először pár sorban bemutatjuk utánpótlás edzőnket, kiváló játékosunkat, Tánczos Tibort, majd egyik alapítónk, Szikora Levente eddigi statisztikáit tekintjük át!

Az utánpótlás csapatainknál vezetőedzőként, az NB II- es felnőtt alakulatnál Biczi Gábor vezetőedzőnk segítőjeként, másodedzőként tevékenykedő Tánczos Tibor második szezonját kezdi játékosként Klubunknál. Tánczi (csakúgy, mint Lámpi Tibi) az előző szezon téli átigazolási időszakában csatlakozott keretünkhöz. A 10-es mezt 2015. január 12-én, a KSK-LIMES elleni, idegenbeli bajnokin húzta először magára, ahol rögtön meg is szerezte első Kinizsis találatát! Ez idáig 10 alkalommal lépett pályára Klubunk színeiben, e találkozókon 5-ször volt eredményes. Csapatunkat megelőzően a Pestszentlőrinci SFA alakulatának tagja volt, ott 13 mérkőzésen 8 alkalommal iratkozott fel a góllövőlistára.

Mai második játékosunk Klubunk életének egyik meghatározó alakja, hiszen egyik alapítónkról lesz szó az elkövetkezendő sorokban! A szerencsés 13-as, Szikora Levente első meccse így természetesen Klubunk első mérkőzése is volt, ez pedig a 2011. szeptember 23-án lejátszott, Dunakeszi Kinizsi – Rubeola FC Csömör II. másodosztályú megnyert bajnoki találkozó volt. Levi első gólját 2013. szeptember 30-án, a Rákosmenti FC elleni idegenbeli mérkőzésen szerezte. Tagja volt NB II-es bajnok- és ezüstérmes csapatainknak, valamint az NB I-ben is bemutatkozott. Az elmúlt 4 évben Klubunk színeiben 103 tétmérkőzésen szerepelt (1 NB I-es, 94 NB II-es, 6 Magyar Kupa és 2 osztályozó mérkőzés), ezeken 23 alkalommal volt eredményes (21-szer az NB II-ben, míg 2 alkalommal a Magyar Kupában).

Tartsatok velünk sorozatunk következő részeiben is, hiszen még bőven várnak Rátok új arcok és nagy közönség-kedvencek, akikről hamarosan szót ejtünk! Kövessetek bennünket legközelebb is, és arra is ügyeljetek, hogy vészesen közeleg első tétmérkőzésünk napja is! Reméljük, Ti is annyira várjátok ezt a napot, mint amennyire mi, és ott lesztek velünk szeptember 9-én (szerdán) a szezonrajton! Ne feledjétek: Kinizsi-Gödöllő Kupameccs 2015.09.09-én (szerdán) a Radnótiban 20:30-tól! Várunk benneteket sok szeretettel!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!