Kincsem-Kinizsi ma 19:30-tól a Felső-házi rájátszás nyitányán

Ma este a Felső-házban folytatódnak a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának küzdelmei kedvenceink számára. Kénoszt Ferenc vezette csapatunk 19:30-tól Tápiószentmártonban lép pályára, ahol a Kincsem Lovaspark vendégei leszünk a rájátszás első játéknapján.

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket a Kincsem Lovaspark SE -  Dunakeszi Kinizsi Futsal mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 19:30-ig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

A Kinizsi az alapszakaszt a második helyen zárta: Bitáék azonos ponttal végeztek, mint az első helyezett Rubeola FC Csömör. A helyezésekről így a gólkülönbség döntött, melynek következtében a kiváló formát mutató Tigrisek végeztek az élek, akik 7 ponttal kezdhetik a rájátszást, míg fiaink 5 egységet visznek a Felső-házba. Az alapszakasz folyamán a 4 pontot érő harmadik helyre a Kazincbarcikai Ördögök értek oda, míg a Csenger a negyedik pozícióval 3, az ötödik Kincsem Lovaspark 2, a hatodik MVFC II. Berettyóújfalu pedig 1 ponttal vághat neki az utolsó tíz felső-házi találkozónak (a Beri II. a pénteki, Kazincbarcikai Ördögök elleni sikerével már 4 egységet számlál).

A két fél eddig négy ízben mérkőzött egymással: a 2013/2014-es idényben két Kinizsi győzelemmel zárult az akkor NB I-es csapatok összecsapása. Ebben a szezonban Dunakeszin osztoztak a pontokon a felek, a tápiószentmártoni találkozó pedig Kincsem-sikerrel zárult. Az összesített gólkülönbség 23-16 a Dunakeszi javára. Az idei két találkozó is bizonyítja, hogy nehéz túra vár kedvenceinkre, de szeretnénk jó rajtot venni a rájátszásban, amihez szükséges egy remek eredmény Vörös Péterék otthonában! A mérkőzés alakulásáról facebook oldalunkon igyekszünk majd beszámolni! Szurkoljatok csapatunk sikeréért! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A két fél alapszakaszban lejátszott mérkőzéseinek összefoglalói:

A bajnokság állása:
180312_tabella

Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-ház, 1. forduló:
KINCSEM LOVASPARK SE - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Tápiószentmárton, Sportcsarnok és Tanuszoda
2018. március 12 (hétfő), 19:30

A forduló többi találkozója:
180312_parositas