Kinizsi-Bőny kupameccs ma este (információk)

2017-ben először lép pályára felnőtt csapatunk. Az év nyitányaként rögtön egy nagy téttel bíró találkozó vár Biczi Gábor csapatára, hiszen a Magyar Kupa 3. fordulójában az NB I-es Bőny-Szavill Consulting csapatát látjuk vendégül 20 órától a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 10). A találkozó az oda-vissza vágós párharc első felvonását jelenti majd, a továbbjutó pedig bekerül a Kupa legjobb négy csapata közé, a Final Fourba. Ez mind a két társaság számára első alkalmat jelentene.

A mérkőzést nagy érdeklődés fogja övezni, többek között a Városi Televízió, a Telekeszi is élőben sugározza majd, így van egy fontos tudnivaló a belépéssel kapcsolatban: a létesítményt a főbejárat felől (a Szent Mihály templom felőli oldaltól) lehet majd megközelíteni, a porta felőli oldal le lesz zárva, így ott a csapatok tagjain kívül senki nem tud majd bejönni.

A nagy téttel bíró hazai összecsapás igazi sporttörténeti pillanat lesz csapatunk számára, ugyanis 2017-től a Telekeszi Városi Televízió a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapatának összes hazai találkozóját élőben tűzi majd műsorára, melyet a televíziók képernyőin és on-line adás formájában is követhetnek majd azok, akik nem tudnak megjelenni a Radnótiban a találkozókon! A premierre éppen az esti kupamérkőzéssel kerül sor, 19:45-es kezdéssel tehát Kinizsi futsalt nézhet az, aki a Telekeszi műsorára kapcsolja készülékét! Az ol-line adás az alábbi formában érhető el: A telekeszi.hu oldalon található egy ON-LINE ADÁS fül, erre rákattintva az oldalon megjelenő videót kell elindítani. Az ON-LINE ADÁS fülhöz közvetlen link:
Telekeszi Városi TV - On-line adás

A ma esti találkozó riportere a kiváló orgánummal megáldott Molnár László lesz, akinek munkáját korábbi sikereink fontos szereplője, klubunk ikonikus alakja, Fehér Zsolt, vagyis Papa segíti majd szakkommentátorként!

Várunk mindenkit sok szeretettel, a számunkra jó eredmény eléréséhez szükség van a már számtalanszor látott egyedülálló buzdításotokra mint a helyszínen, mint a Telekeszi Városi Televízió műsorán keresztül! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!