Kinizsi-Csenger mérkőzések csütörtökön este a Radnótiban!

Csütörtökön újabb felkészülési mérkőzés vár csapatunkra, Fehér Zsolt fiai 20 órától a Csenger csapata ellen lépnek pályára hazai környezetben, a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában. A csengeriekkel meglévő kiváló kapcsolatnak köszönhetően nem csak a felnőtt csapatok mérkőznek meg egymással, hiszen a 20 órakor kezdődő felnőtt találkozó előtt a két Klub U20-as alakulatai is pályára lépnek 18 órás kezdettel, így a kilátogatók két kalálkozót is megtekinthetnek.
Sok szeretettel várunk Benneteket, érdemes mindkét találkozóra kilátogatni, hiszen U20-as csapatunkban is rengeteg tehetséges fiatal található, akik közül többen már a felnőtt csapatban is bemutatkozhattak, míg a felnőttek között ismét láthatjátok régi kedvenceinket, Temőt, Bita Lacit, Kuncit, Hegét, Monspit, Szijjártó Pétert, Szikora Levit, Szekeres Atit, valamint az újakat, Biczi Gabit és Tálibot, azaz Somorai Attilát!
Tehát csütörtökön Dunkeszi Kinizsi - Csenger felkészülési mérkőzések! 18 órától U20-as találkozó, 20 órától felnőtt mérkőzés!!!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!