Kinizsi-Csömör bajnoki Simonffy Botond emlékére

A Magyar Kupa Final Four mellett fontos információkkal szolgálhatunk következő hazai bajnoki mérkőzésünkkel kapcsolatban: legközelebb az NB II Közép-Keleti csoportjának 20. fordulójában lépünk pályára otthonunkban, a Radnóti Miklós Gimnáziumban, a Rubeola FC Csömör elleni rangadón. A találkozót szerdán (2017.02.15) este 20 órától rendezzük. Ez lesz az első hazai fellépésünk Simonffy Botond tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála után. Ezt a találkozót elveszített családtagunk emlékére ajánljuk fel, mely eseménnyel szeretnénk lehetőségeinkhez mérten támogatást is nyújtani Boti családjának! Ezért a szerda esti mérkőzés megtekintéséhez kivételesen belépőjegyek vásárlására lesz szükség, melynek összegével Boti családját támogathatjuk majd! Háromféle támogatói jegy vásárolható a belépéskor: ezer, ötezer és tízezer forintos.

Boti búcsúztatására 2017. február 18-án (szombaton) 14 órakor kerül sor Dunakeszin, a Szent Mihály templomban (Dunakeszi, Szent István utca 41). A család kérése, hogy a koszorúra szánt összeget adományként a perselybe helyezzék, egy szál virágot azonban vigyünk magunkkal.

Adózzunk közösen Boti emléke előtt egy teltházas rangadóval, mutassuk meg ismét a Kinizsi-család erejét, töltsük meg szerda este a Radnótit, majd szombaton délután a Szent Mihály templomot is! Emlékedet örökké megőrizzük, Boti!

Bajnoki mérkőzés Simonffy Botond emlékére:
Férfi Futsal NB II Közép-Keleti csoport, 20. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - RUBEOLA FC CSÖMÖR
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2017. február 15 (szerda), 20:00
Támogatói belépőjegyek: 1.000, 5.000 és 10.000 forintos áron