Kinizsi-Kincsem II. bajnoki ma este 20 órától a Szent Istvánban

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 3. fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára csapatunk. Szente Tamás ifjú társasága tovább folytatja a tapasztalatok gyűjtését a Szent István Általános Iskolában, ahol ma este 20 órától a Kincsem Lovaspark SE II. csapatát látjuk vendégül. A következő sorok segítenek ráhangolódni az esti találkozóra.

Növendékeink két mérkőzés után egy győzelemmel és egy vereséggel állnak: a rajton hazai környezetben sikerrel nyitott a csapat a Kaposvári Rákóczi BFLA ellen, majd a Jászberény otthonából nem sikerült pontot hoznunk. Az eredményességet tekintve eddig két játékosunk, Skulka Botond és Simon Viktor tudott betalálni mind a két találkozón az ellenfelek kapujába, Botond eddig négy gólt termelt, amivel vezeti házi góllövőlistánkat, míg Viktor egy-egy alkalommal bizonyult eredményesnek. Rajtuk kívül még Jónás Domnik és Verhoczki László iratkozott fel a góllövőlistára a Kaposvár elleni góljuk jóvoltából.

A Kincsem Lovaspark SE II. csapatának mind a két találkozója döntetlennel zárult: a rajton fantasztikus hajrát produkálva, 1-5-ös állásról négy gólt szerezve mentettek pontot a Tóalmás otthonában (5-5), míg odahaza a remek formában kezdő Vác csapatával játszottak 4-4-et, szintén az utolsó percekben egalizálva. Így egy olyan társaság érkezik Dunakeszire, aki igaz, hogy még nyeretlen, de ezzel egy időben veretlen is! Mint láthatjuk, mai ellenfelünk igen eredményesen teljesít találkozói utolsó perceiben. A csapat házi góllövőlistáját hat találatával Kosztolányi Balázs vezeti, rajta kívül Kovács Zoltán, Lovasi Norbert és Szegedi Mike Zoltán egy-egy alkalommal voltak eredményesek. További érdekesség, hogy mind a két pontot érő találat Kosztolányi Balázs nevéhez fűződött.

Ami a két fél párharcát illeti, a Kincsem II. csapatával eddig nem találkoztunk, ám a lovasok első csapatával már van közös történelmünk: a 2013/2014-es NB I-es idényben két Keszi-győzelem született, míg a tavalyi idényben négyszer is mérkőzött a két társaság az NB II Keleti csoportjában, ahol egy döntetlen mellett három Kincsem-sikert hozott a csapatok párharca. Az esti találkozó olyan szempontból tekinthető tehát történelminek is, hogy a Kincsem Lovaspark elleni párharc lesz az első a Kinizsi életében, amely csapattal az NB I. és az NB II. után az NB III-ban is megmérkőzünk (igaz, este a Kincsem II. csapata érkezik Dunakeszire). A párharc eddigi találkozóin fiatal növendékeink közül Skulka Botond és Jónás Dominik egy-egy ízben tudott eredményes lenni.

Ma este is várunk mindenkit sok szeretettel, segítsük fiatal növendékeinket a tapasztalatszerzés és felnőtt sportolóvá válás következő állomásán, akik mindent megtesznek majd a sikerért, de ehhez Rátok is szükségük van! Buzdítsuk közösen csapatunknak ma este is a Szent Istvánban, október első futsal bajnokiján szurkoljunk együtt, varázsoljunk ismét egyedülálló hangulatot a srácoknak! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
181002_tabella_nb3

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 3. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - KINCSEM LOVASPARK SE II.
Dunakeszi, Szent István Általános Iskola
2018. október 2. (kedd), 20:00

A forduló többi találkozója:
181002_menetrend_nb3