Kinizsi - Piliscsaba ma este 20 órától a Radnótiban!

Ma este újabb bajnoki mérkőzésen lép pályára NB II-es csapatunk, a Közép csoport 4. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolják Fehér Zsolt Papa fiai.A megszokott, pénteki találkozóktól eltérő módon, a mai mérkőzésre a hét első napján kerül sor. Azonban csakúgy, mint az előző fordulóban, ma este is rangadó vár fiainkra, hiszen Papa legénysége az elmúlt fordulóban elszenvedett szezonbéli első vereséget követően a negyedik helyen áll a bajnoki tabellán, azonos pontszámot szerezve aktuális ellenfelünkkel, az ötödik Piliscsabai AFC-Mitre csapatával.
A két csapat az előző szezonban találkozott egymással először, mindkét találkozón győzelmet arattak fiaink, idehaza 20-3-as, míg Piliscsabán 7-1-es sikert értünk el. A két mérkőzés legeredményesebb játékosai: kapitányunk, Szijjártó Péter 6, Jordi Illa Solé 5, míg Berki István 4 találatot ért el. Érdekesség, hogy a Piliscsaba 4 találatából kettő annak a Gémesi Áronnak a nevéhez fűződik, már U20-as csapatunk egyik meghatározó játékosa! Az új szezonban a PAFC teljesítményén meglátszik a fejlődés, hiszen eddigi öt mérkőzésükből csupán a Tolna-Mözs elleni találkozón hagyták el vesztesen a játékteret, a többi meccsükön győzelmet arattak.
Fiaink is hasonló utat jártak be ez idáig, veretlenségünket az előző fordulóban veszítettük el egy vérbeli Rangadón a Dunatours Vác csapatával szemben, akik 6-5-re nyertek a 6. fordulóban.
Eddig mindkét gárda 4 győzelmet és egy vereséget tud felmutatni a szezonban. Még egy érdekes statisztikai mutató: a Kinizsi szerezte a bajnokság legtöbb találatát, míg a Piliscsabaiak kapták a legkevesebbet. Ma este kiderül, hogy a két 12 pontos csapat közül ki tud felzárkózni a 16 pontos, listavezető Szegedhez, valamint a 15 egységet számláló Váchoz. Színvonalas, remek mérkőzést, és jó szurkolást kívánunk, sok szerezettel várunk mindenkit!

Férfi futsal NB II Közép csoport, 4. forduló:
RÁBA ETOII-DUNAKESZI KINIZSI - PILISCSABAI AFC-MITRE
2014. október 27, 20:00
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka