Kinizsi - SZTE EHÖK rangadó pénteken 20 órától a Radnótiban!

Pénteken este 20 órától NB II-es fiaink utolsó 2014-es hazai bajnoki mérkőzésüket játsszák a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában. Szikora Leviék nem akármilyen ellenféllel találkoznak az év hazai lezárásaként, hiszen Dunakeszire az az SZTE EHÖK SE érkezik, mely a tabella második helyén áll, és amely egyedüliként büszkélkedhet azzal a titulussal a Közép csoport csapatai közül, hogy még veretlenek, hiszen eddigi találkozóikon nem találtak legyőzőre (többek között a Vác vendégeként is győztesen hagyták el a játékteret!), és csak két alkalommal veszítettek pontokat, A Piliscsaba és az Airnergy csapatai ellen értek el döntetlent a Tisza-parti egyetemisták.
A két együttes Klubunk első idényében találkozott egymással, mindkét találkozót csapatunk nyerte, 2011 novemberében Szegeden 8-4-re, míg 2012 januárjában idehaza 6-1-re győztek fiaink. A két találkozón Temesi Norbert 4 gólig jutott, sérült közönség kedvencünk, Bita Laci 3-szor vette be az ellenfél kapuját, így a Szeged elleni meccseken Ők a legeredményesebb Kinizsi-játékosok!
Az eddig két találkozóból azonban messzemenő következtetést nem szabad levonni, nagyon nehéz mérkőzés vár kedvenceinkre. A Szegedi csapat sok játékosát ismerhetjük előző NB I-es szezonunkból is, hiszen jó pár játékos tavaly még az élvonalbeli UTC Szeged játékosa volt. Így a dobogós csapatok rangadója mindenképpen nagyszerű, izgalmas mérkőzést ígér, melyet reméljük, a Ti segítségetekkel sikerrel veszünk, és utolsó 2014-es hazai bajnoki találkozónkon szépen tudunk búcsúzni otthonunktól, a Radnótitól! Sok szeretettel várunk Benneteket a találkozóra!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 12. forduló
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - SZTE EHÖK SE
2014. december 5, 20 óra
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka