Kinizsi - Újpest FC 17-5 (gólösszefoglaló)

A pénteki napon NB II-es csapatunkra újabb hazai bajnoki találkozó várt. A Közép csoport 8. fordulójának nyitómérkőzésén Fehér Zsolt Papa fiai az Újpest FC-220 Volt csapatát fogadták a Radnótiban. A mérkőzést 17-5-ös arányban nyertük, Somorai Attila 5 találata mellett hárman is mesterhármast értek el, Biczi Gábor, Monspart László és Kun Gábor is háromszor vette be a vendégek kapuját. Rajtuk kívül Két győri fiatalunk, a duplázó Sáhó Kristóf és az egyszer betaláló Bognár Bálint volt eredményes. A lilák találatait két duplázójuk, Molnár Ferenc József és Sós László, valamint az egy gólt elérő Kolena Norbert szerezték. Győzelmével csapatunk vezeti az NB II közép csoportját, 3 ponttal megelőzve az egy meccsel kevesebbet játszó Vác, valamint 4 egységgel a szintén egy találkozóval kevesebbet számláló Szeged csapatait!
A folytatásban a Levegő-Energia FC (Airnergy FC) vendégei leszünk november 17-én (hétfőn). A találkozó 19:30-kor kezdődik Budapesten, a Népligeti Építők Sportcsarnokban. Következő hazai bajnoki mérkőzésünket november 21-én (pénteken) 20 órától játsszuk a Radnótiban, amikor igazi szomszédvári rangadóra kerül sor, hiszen a Gödi SE Futsal csapata érkezik hozzánk! Sok szerezettel várunk ezen mérkőzésekre is Benneteket!

Az Újpest FC elleni mérkőzés gólösszefoglalója:A pénteki találkozón ismét két győri fiatallal, Sáhó Kristóffal és Bognár Bálinttal a sorainkban fogadtuk aktuális ellenfelünket, az Újpest FC-220 Volt csapatát. Fehér Zsolt Papa a sérültek mellett nem számíthatott a mai találkozón Temesi Norbert szolgálataira sem, de szerencsére fiaink megoldották Temő pótlását.
Az első játékrész derekáig háromgólos előnybe kerültek Szikora Leventéék, Sáhó Kristóf, Somorai Attila és Kun Gábor találataival a hajrához megnyugtató előnnyel érkeztünk. A félidő hajrája igazi gólpárbajt hozott, a 17. percben Biczi Gábor találat a vendégek kapujba, majd a következő percben Molnár Ferenc József megszerezte a lilák első gólját, ezzel 4-1 lett az állás. A középkezdés után egyből visszaállt a négygólos differencia, Somorai Attila lőtte ki a jobb alsót. A 19. percben Molnár Ferenc József megszerezte második találatát, így 5-2-re alakította a mérkőzés állását. Az Újpest góljára ismét Somorai Attila válaszolt még ugyanabban a percben, így 6-2-vel vonultak szünetre a felek.
A második félidő elején Monspart László duplázott, míg a vendégektől Kolena Norbert szerzett gólt, ezzel Kinizsi-Újpest 8-3. A 24. percben Biczi Gábor duplázott, majd egy perc múlva Bognár Bálint is betalált, így 25 perc után 11-3-ra vezetett csapatunk. A 29. pec ismét két gólt hozott, hazai részről Monspart László, míg a vendégektől Sós László talált az ellenfél kapujába, az állás ezáltal 12-4-re módosult. A játékrész dereka még 3 gólt hozott, a 31. percben Somorai Attila, egy percre rá Kun Gábor, míg a 33. minutumban Sós László ért el találatot, így a hajrához 14-5-ös Kinizsi vezetéssel érkeztek a csapatok. 4 perccel a mérkőzés vége előtt Somorai Attila megszerezte 5. gólját (ezzel ETO II-Újpest 15-5), majd két perccel később Kun Gábor szerezte meg 3. találatát. A mérkőzést Sáhó Kristóf foglalta keretbe, hiszen a mérkőzés első gólja után ő szerezte az utolsó gólt is. Kristóf az utolsó előtti percben állította be a 17-5-ös végeredményt.
Fiaink 8 fordulót követően vezetik az NB II közép csoportját, jelenleg 3 ponttal előzzük meg a 7 meccset játszó Vácot, valamint 4 egységgel szereztünk többet a szintén egy találkozóval kevesebbet számláló Szeged csapatát! Házi góllövőlistánkat a 27 gólos Kun Gábor vezeti, megelőzve a 14 találatos Temesi Norbertet valamint a 12-szer eredményes Monspart Lászlót. Folytatás november 17-én (hétfőn) idegenben a Levegő-Energia FC (Airnergy FC) vendégeként. A találkozó 19:30-kor kezdődik Budapesten, a Népligeti Építők Sportcsarnokban. Következő hazai mérkőzésünkre november 21-én (pénteken) 20 órától kerül sor, amikor a Radnótiban igazi szomszédvári rangadó lesz, a Gödi SE Futsal csapata érkezik hozzánk!
Sok szerezettel várunk ezen mérkőzésekre is Benneteket!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 8. forduló:
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - ÚJPEST FC-220 VOLT 17-5 (6-2)
Dunakeszi, 2014. november 7, 20:00
Vezette: Tamási Péter, Hamza Róbert, ifj. Imrő János

Kinizsi: Hegedűs Ferenc - Kun Gábor, Szikora Levente (C), Monspart László, Somorai
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Bognár Bálint, Sáhó Kristóf
vezetőedző: Fehér Zsolt

Újpest FC: Sitku Zsolt - Kolena Norbert, Sós László, Mágocs Norbert, Torma László (C)
cserék: Munkácsi Tibor, Füstös Dániel, Molnár Ferenc József
vezetőedző: Sós László

Gólszerzők: Somorai Attila 5, Biczi Gábor, Monspart László és Kun Gábor 3, Sáhó Kristóf 2, Bognár Bálint, illetve Molnár Ferenc József és Sós László 2, Kolena Norbert
Sárga lap: Hegedűs Ferenc, illetve Torma László