Klubunk szerződtette Komáromi Jánost

Komáromi Jánosnak az Aramis csapatában indult a futsal pályafutása, ahol csapattársak voltak vezetőedzőnkkel, Biczi Gáborral. A budaörsi időszak után a Gödöllő, a győri Euro-Mobil-Trans 1. FC és a Balatonfüred kapuját is őrizte. A 32. életévét a napokban betöltő hálóőr 53 elsőosztályú bajnokit számlál. Bajnokságot, kupát és szuperkupát nyert az Aramis és a Gödöllő csapataival is. Kétszer szerepelt az utánpótlás válogatottban, míg a 2005-ös székelyudvarhelyi csarnokavatón a Románia elleni találkozón a felnőtt válogatottban is magára ölthette a címeres mezt.
A 2006/2007-es szezonban a futsal Bajnokok Ligájának megfelelő UEFA Futsal Cup több, mint 40 induló csapata közül a gödöllői alakulattal a legjobb 16 közé került. Az Elite Round-ban a spanyol bajnok ElPozo Murcia és a kazah bajnok Kairat Almaty (Dróth Zoli jelenlegi csapata) ellenében is helyt állt a magyar bajnok, a fedélzeten Komáromival, és egy másik nagy közönség-kedvencünkkel, egy bizonyos Tóth Gyulával! A Balatonfüred csapatából meghívást kapott az NB II-es válogatottba is.
Futsal bajnokin már rég nem láthattuk a kapuban, ősztől azonban ismét megcsillantja majd szenzációs tudását! Köszöntünk Dunakeszin Janó, Isten hozott a Kinizsinél! Biczi mester tehát négy kiváló kapussal vág neki az NB II Közép-Keleti csoportjának. Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!