Köszönetnyilvánítás nagypályás partnereink részére

Utánpótlás csapataink számára javában zajlanak a Pest megyei Futsal7vége küzdelmei, míg a nagyobbak országos versenyrendszerben pallérozódnak. Fiaink eddig kiváló teljesítményt nyújtanak a szezon során. Ennek a nagyszerű teljesítménynek az egyik fő alapköve, hogy egyesületünk edzői kiváló edzéseken készítik fel tehetségeinket az előttük álló feladatokra, a pozitív megoldások jelzése mellett hangsúlyt fektetnek a hibák javítására. Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy növendékeink fejlődése a nagypályás klubjaikkal együtt közös sikerünk, hiszen mind a két helyen remek képzést kapnak, így a srácokat két részről is olyan fontos impulzusok érik, melyek elősegítik a fejlődésüket. Nagypályás partnereink felé ezúton szeretnénk köszönetet nyilvánítani, hiszen lassan a labdarúgó idény is folytatódik, a csapatok már gőzerővel készülnek a tavaszi folytatásra. A felkészülés során ezek a csapatok arról sem feledkeznek meg, hogy a megyei futsal bajnokság a legfontosabb periódusához érkezik, és biztosítják, hogy azon játékosaik, akik futsalban az év során Klubunkban pallérozódnak, csapataink rendelkezésére tudjanak állni ebben a fontos időszakban. Ezúton szeretnénk megköszönni eddigi segítségét a nagypályás kluboknak, és reméljük, az általunk a gyermekeknek nyújtott szakmai munkának a gyümölcsét Ők is tudják hasznosítani saját csapataiknál.

Az idény során a nagypályás egyesületeknél számos kiváló szakember tartja fontosnak a futsal alapú fejlesztést is növendékeink számára, az Újpest FC-nél Kiss Ferenc, a Budapest Honvéd csapatánál Fülöp Lajos, Lisztes Krisztián a Ferencvárosnál, az MTK Budapest részéről Pinezits Máté, a Vasas kötelékéből Nagy Gábor, Siposné Lénárd Edit a Városi Sportegyesület Dunakeszinél, valamint a Főnix FC Fehérvár csapatánál is egyre nagyobb szerepet szánnak a futsal képzésnek is. Ezen felül nagy köszönet illeti a csapatok korosztályinak edzőit is, akik minden nap azért dolgoznak, hogy a gyermekek minél jobb képzést kapjanak. Ezekből a példákból is látható, hogy a nagypályás labdarúgó csapatok és a futsal klubok között ki lehet alakítani mindkét fél számára előnyös, gyümölcsöző együttműködéseket!

Szeretnénk megköszönni partnereink áldozatos munkáját, és ezúton várunk mindenkit sok szeretettel 2018. január 28-án (vasárnap) délelőtt a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokába, ahol az U13-as bajnokság legjobb nyolc csapata között Klubunk színeit két csapattal is képviselik növendékeink. A Final Four-ba kerülésért vívott csoportkör  09 órakor kezdődik. Várunk mindenkit sok szeretettel, hajrá magyar labdarúgás, hajrá magyar futsal!